Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises pasik! Mit szerettek legjobban a lábakban? ( pl Ujjak/ sarok/ talp)
És mennyire szerettek talpalni (paskolni/verni a párotok talpát)?
És mi az ami legjobban izgat amit a partneretek csinál?
Nekem a talpak a legizgatóbbak, de csak ha ápolt
Amúgy mi ez hogy paskolgatni, ezt csinálja veled barátod?:)
Nekem a kedvenc részem az ujjak hajlata, de az egészet szeretem úgy általában. Csinálni pedig azt szeretem ami a lánynak jó. A legtöbb lány inkább azt szereti, ha masszírozzák neki, azt mindenki nagyon imádja, de ha valaki azt szereti ha paskolják, rajtam nem múlna. Egy exem azt szerette ha bottal ütögettem óvatosan, úgy hogy érezze, de ne fájjon.
Én azt szeretem ha egyszerűen odateszi az ölembe vagy az arcomba tolja, hogy adjak rá puszit. Szeretem ha egy lány nem csak passzív, hanem aktívan kezdeményez és tologatja a lábait. Mindkettőnknek jó, engem izgat ő pedig látja rajtam mennyire odavagyok érte és mennyire szeretem a lábát IS.
szep formas talpak es az ujjak hajlata. orakig tudom nyelvezni azt a reszt.
a labfej felso resze vaahgy sohasem erdekelt. fontos meg hog szep ivelt legyen. a ludtalp lelombozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!