Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, ha szeretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha szeretem leszopni magam egy nő előtt? És vannak olyan nők akik szeretik nézni ezt.

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megneznem 20< N
2018. jan. 19. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Én fiukent megnézném, anno nekem is ment 13 14eves koromba most 18 évesen már nem megy
2021. júl. 8. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Normális! :)

Én is rendszeresen le szoktam szopni magam, és eddig minden barátnőmnek meg is mutattam. A mostani barátnőmnek már sokszor, ő nagyon szereti nézni is, és sokszor besegít. Van amikor csak simogat közben, de van amikor ő fejezi be a szopást. Sőt olyan is van, amikor ő kezd szopni, és a számba adja, és nekem kell befejezni. :)

2022. okt. 5. 07:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy, hogy ilyen barátnőket dogtál ki, akik szívesen nézik és be is segítenek.
2023. júl. 16. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, így nagyon jó ha ilyen partnert találsz. De amúgy a lányoknak ez általában bejön, izgató nézni nekik ahogy csinálom. :)
2023. júl. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!