Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti dugnátok úgy hogy pl csak a gatya lenne rólatok lehúzva félig és hátulról csinálnátok? írjatok kort is .
Igènyesebb vagyok ennél.
Ezt a módit meghagyom a sarki lányoknak.
Meg a Disco mocskos wc-jében cumizo dugo szajhácskáknak tini "szűz" ribizliknek.
😂😂😂😂
24
Már előfordult párszor....
Ha éppen sürgős a dolog, akkor van ilyen.
Valamilyen eseményről hazaérve, szinte téptük le egymásról a ruhát. A nappaliig jutottunk, ahol bokáig lecsusszantak a nadrágok, alsóneműk, én előrehajoltam, rátámaszkodtam a kanapé háttámlájára és már ment is, aminek mennie kellett.
35/N
Mi is szoktuk így csinálni elég gyakran. Nadrágot letoljuk, bugyimat félrehúzzuk és már mehet is a dolog. Nem hiszem hogy a jó szexhez teljesen le kell vetkőzni.
26L
Volt már rá példa, utazás előtti gyors menet - de akkor már három napja nem voltunk együtt, mert előtte sz.arul volt a párom.
Aztán öltöztem, hogy induljunk, ő meg lehúzta a bugyimat és úgy félig gatyában lezavartunk egy gyors menetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!