Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem. Mit tegyek?
Van egy kalandos kapcsolatom lassan 1 éve, 2-3 hetente találkozunk a férfival. Mindketten kapcsolatban vagyunk egy ideje...
Nem vagyok rá büszke, hogy ezt teszem, de függője lettem ennek a férfinak. Szeretjük a párunkat, én legalábbis jól érzem magam vele,a szex is jó vele, a jövőt tervezi velem..de egyszerűen nem bírom ezt a másik férfit kizárni az életemből és ő se engem. Próbáltam nem egyszer, de nem ment.
Azt mondta ebből kapcsolat nem lesz, de az utóbbi időben megromlott a kapcsolata a nővel, én pedig azt érzem az együttlétek során, hogy egyre több érzelmet visz a szeretkezésekbe. Tökéletesen passzolunk szexuálisan.
Tudom hogy nem tudnék vele mondjuk együtt élni, mert az a része nem működne.
Nagyon sokszor veszekedtünk, akadtunk ki egymásra, de valahogy mindig visszakerülünk a másikhoz.
Sosem csináltam ilyet, ha kapcsolatban voltam még csak rá se néztem más férfira. Nekem is új ez az egész és nem gondoltam hogy valaha ilyet teszek.
Akik csak elítélni akarnak tegyék, tudom mit teszek, alig tudok tükörbe nézni, higyjétek el szenvedek is emiatt. :( alig alszom, folymatosan jár az agyam, lelkiismeretfurdalásom van. Nem könnyű.
De sokat gondolok erre a férfira és úgy érzem megőrülök ha csak arra gondolok hogy más hozzáér.
Tudom jobb lenne ebből kiszállni, de nem tudom HOGYAN kellene. A másik két résztvevő is bántja a lelkem nem is kicsit.
Ha elhatározom megy pár napig, de aztán iszonyúan feszült leszek és azt érzem hogy vele kell lennem.
Ő 29 F, én 24 N
Gratulálok -.-" csak a párodat sajnalom.
Vagy elfelejted az a pasit vagy a barátodat meneszted mert kettő egyszerre nem jó játék, neked hogy esne ha ez fordít esetbe lenne es meg tudnád a párodról?
Bántja a lelkedet? Biztos, hogy van neked olyanod?
"Higyjétek el szenvedek is emiatt." A párod is szenvedni fog, ha megtudja, hogy kígyót melengetett a keblém. Már ne is haragudj, de egy erkölcsileg normális ember ezt soha senkivel nem tenné meg, pláne azzal nem, aki közös jövőt tervez!
A férfiak többsége érzékeny lelkű, még ha ezt nem is hangoztatják. Aztán hirtelen megváltoznak.
Erről eszembe jut egy dalszöveg részlet: "s a nők miatt lettem ilyen gazember" ... ;)
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!