Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy rákeresek googlén, arra hogy "szopnék" és csak meleg találatok jönnek be? Egy lány se szopik élvezetből csak azért hogy ne hagyja el a barátja?
Azért amiért ha ide is ír egy nő (vagy magát annak kiadó) bármit, amiből a legkevésbé is arra lehet következtetni, hogy lehet nála próbálkozni, akkor egy hét alatt vagy 100 privát üzenetet kap...
De ha ezt egy fiú csinálja, akkkr semmi. Max. melegek írnak rá.
Ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem szeretnek szopni, de 1. legtöbben a barátukat, 2. a női nem nincsen az internetre szorulva, bármikor találhatnak, akár a saját szintjüknél "szebb" partnert is.
Úgy tűnik a nők nagyobb részének kevésbé fontos maga a szex. Nekem ez jön le ezekből. A pasik szeretik a szexet önmagáért a nők meg egy idő után úgy tűnik nem.
Kérdés ez miért van így, társadalmi dolog(pl megvetik a nőt aki túl lazán szexel), vagy biológiai.
A lanyok nagyon nem csak kenyszerbol csinaljak... Ha nem azt hozom fel hogy en mennyire szeretem akkor peldanak mondom hogy a mai ribik folyton csak idegen fiuk micsodajat pippantjak le.. Pedig ok nem a barataik szoval oket nem kell megtartani
De ma peldaul nekem is annyira megjott a kedvem hogy nem is kellett frissen mosottnak lennie csak csinaltam es elveztem (es elvezte):D
L
Én spec szeretek!
Lányként írom és nem nem kérek semmiféle üzenetet mert van barátom!!!!
A lányok is olyanok mint a fiúk mikor nyalnak. Nekem egy adok kapok felfogásom van. Ha szereti csinálom ha én is akkor ő is csinálja. De a lányok nagy része csak azt szopja le akihez iszonyúan vonzódik. Mondok egy példát. Anno mikor 17 voltam volt egy srác akivel csak alkalmi szexeink voltak. Akkor még sose oráloztam. Nekem nem csinált semmit se. Erőszakoskodott h elégítsem ki. Sose tettem meg. Valami vissza tartott. Később az első nagy szerelmemmel csináltuk mikor jártunk. Neki még mondania se kellett egyszerűen letámadtam ott és annyira élveztem h az valami eszméletlen főleg mikor engem nyalt közben. Később szétmentünk és megint lett egy alkalmi kapcsolatom és ott meg megint nem jött rám az inger h én csináljam neki. Mivel viszont ő csinta nekem ezért viszonoztam de olyan undorral a fejemben. Annyira nem élveztem h a mai napig is suar erre emlékezni. Azután az este után nem is szexeltem vele többet. Most meg a barátomat ismét imádom kielégíteni és amikor elmegy azt is imádom érezni is. Szall itt is az van h a lányoknak nem mindig élvezetes. Partnerfüggő mikor jó. Ha mégis akarod ott vannak a prostik még.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!