Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Voltatok már kikötözve szex közben?
Figyelt kérdés
Pl. úgy lovagolt meg a barátnőtök, hogy az ágy fejtámlájához volt kötve a kezetek stb.? Rövid sztorit és kort is írjatok légyszi!2018. jan. 14. 19:37
11/17 anonim válasza:
Engem rendszeresen az ágyhoz bilincsel a barátnőm és úgy lovagol meg, de előtte még rám szíjaz egy szájpecket és a szememet is beköti, így aztán semmit nem tudok, mi fog történni velem. Olyan, mintha megerőszakolna, de élvezem. 40/F
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez izgalmasan hangzik, jó lehet nektek. :o)
2018. jan. 30. 09:39
14/17 anonim válasza:
Sajnos még nem, pedig nagyon szeretné, ha kibilincselne/kikötözne valamihez, közben a kedvére szadizna engem és azt csinálna velem, amit csak akar... :)
F/bi
15/17 anonim válasza:
Elég jónak hangzik, de még nem volt szerencsém hozzá
tizenéves F
16/17 anonim válasza:
Rendszeres játék nálunk az ilyesmi, mikor kín láttam a bilincs.
(És van még pár jó játék a fiókban)
F40
17/17 anonim válasza:
Sajnos csak egyszer volt az exemmel hogy egy csőhöz kötött ki ami az ágy felet volt es úgymond kiélte magát rajtam ! Fantasztikus volt és jo lenne megint átélni valakivel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!