Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megváltozott a nők anatómiája?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozott a nők anatómiája? Régen azt mondta az összes csaj, hogy a nagy szerszámokat szeretik, viszont mostanság egyre több csaj azt írja vagy mondja, hogy nagy szerszámot nem hajlandó elviselni.

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 16:25
1 2
 11/16 Deflohelp ***** válasza:
87%

A nők anatómiája biztosan nem változott meg.

Már régi orvosi könyvekben is az szerepelt, hogy vannak nők,

akiknek különleges élvezetet okoz, ha a hüvelyük hosszához

képest jóval hosszabb a férfi pénisze, viszont a többségnek ez

fájdalmat okoz szeretkezés közben.

2018. jan. 14. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Tényleg a többség a nagyot szereti, a kicsit pedig kevésbé képes élvezni, ha mindkettő esetben csak szexről van szó, akkor a nagy hasznosabb.

De ez csak a többség, biztos van mindenféle...

Viszont amiket itt irogatnak az szinte mindig kamu.

Szinte mindenki 20 centisnek hazudja.

Szinte mindenki aki lány (vagy annak adja ki magát) az azt mondja, hogy 13 felett már olyan nagy, hogy kirohan a világból...

De ha itt felteszed, hogy "milyen kezes vagy" akkor 10/8 ember azt írja, hogy bal.

Pedig ez is kamu.

Illetve az interneten szándékosan akarják a valósz pénisz méret átlagot egyre lejebb vinni, csak ez nem a valóság.

A valóságban az átlag 15-16 cm, nem 12-13.

És én a 14-esemmel is vissza lettem már utasítva a kicsisége miatt normális, őszinte lányok által.

Viszont volt nem is egy barátnőm aki mindig dícsérte a farkam, de ha veszekedtünk akkor előjöttek az ezzel kapcsolatos személyeskedések, akkor őszinte lett.

Pedig nem is tudta, hogy ez engem zavar...

2018. jan. 14. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Miért van az, hogy szinte mindenki a néhány esetből amit tapasztalt levon következtetéseket a két nemre?

Nem lenne egyszerűbb leírni csak a konkrét tapasztalatokat.

Nekem 18cm és egyrészt mindenki akivel voltam imádta, hogy nem kisebb. Másrészt viszont az igaz, hogy vigyázni kell, mert ez is eléri a méhszájat és fájhat a nőnek. De erre lehet figyelni.

2018. jan. 14. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert azért elég sok tapasztalatom van.

És ha azt mondanám, hogy a nők többsége a kicsit szereti, az olyan lenne mintha azt mondanám, hogy Budapesten az emberek közül akik elsétálnak mellettem csak minden 4. nem fekete...

2018. jan. 14. 18:51
 15/16 anonim ***** válasza:
63%

Többször kértem, hogy a 18-20-24 stb centis méretű fiúk filctollal írják rá a nickjüket a farkukra, tegyenek mellé egy centit, vonalzót, collstokot, és küldjék a képet.

Még soha, senki nem küldött...

2018. jan. 14. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
#15 élőben megnézheted.
2018. jan. 14. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!