Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szülőkkel éltek, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szülőkkel éltek, hogyan oldjatok meg?

Figyelt kérdés

hogy szeretkezzetek, hogyan oldjatok meg utána a fürdést?

Mi barátnőmmel rövid ideig szüleimnél lakunk. Engem feszelyez hogy szüleim a másik szobában vannak..

Mivel nálunk általában a 2.menet a hosszabb, ezért az 1. és a 2.menet is tisztálkodnom kell..

2018. jan. 14. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi sehogy nem fürdünk, csak nyáron, ha nagyon leizzadunk.

Ilyenkor, nem szoktunk. Nem vagyunk büdös, igénytelen emberek, reggel lezuhanyzunk, de szex után inkább összebújunk és úgy alszunk el. Tisztasági törlőkendő, teljesen megfelel minden célnak. 28/f

2018. jan. 14. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem emeleten volt szobàm meg zuhanyzó wc-vel.

No probléma

24N

2018. jan. 14. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy egyre idősebb valaki egyre inkább megszűnik ez a fürdés mánia szex után. Amíg tizenéves voltam én is papirzsebkendőztem meg törlőkendőztem. Aztán a húszas évek közepén a legtöbben rájönnek, hogy szeretkezés után a legjobb összebújni és úgy elaludni. De nincs abban semmi rossz, hogy te nem így gondolod.

A szülős dolgot át kéne fordítani izgalmasban: ha olyan helyen kell szeretkezni, ahol csendben kell csinálni, feltűnés nélkül ott még szórakoztató is lehet.

Javaslok még egy játékot is: beszéljétek meg, hogy csendben kell maradni, nem szabad hangot kiadni meg nagyon kapálózni, aztán utána izgassátok egymást minden létező módon. Ilyenkor az emberben még jobban benne van, hogy kiabáljon meg sikítozzon, de ha tudja, hogy nem lehet, akkor még nehezebb és intenzívebb minden.

Nekem a kedvencem amikor telefonál a csaj és én közben lerántom a nadrágját és elkezdem nyalni, de veszettül izgatóan, ő pedig nem teheti le. Azt a küzdelmet amit ilyenkor szoktak művelni a csajok. Imádom. :)

Szóval szerintem a helyzetet még előnyötökre is fordíthatjátok.

Ha minden áron tisztálkodni akartok, akkor nedves törlőkendőkkel letörölhetitek egymást. Még az is szórakoztató lehet.

2018. jan. 14. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi sose tusolunk szex után. Az olyan "na ezzel is megvagyunk" érzést generálna szerintem. Sokkal jobb egymásba fonódva elaludni.
2018. jan. 14. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi nem szülőkkel élünk. Páromnak van lakása. Viszont mi sem fürdünk utána, de azért kimegyünk a fürdőbe utána pisilni vagy a gumit kidobni, utána relax, tv, simi, összebújás majd alvás :)
2018. jan. 14. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!