Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elektrostimulációról (elektros...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elektrostimulációról (elektroszex) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Van aki kipróbálta már?

Gondolkodom, hogy beszerzek egy ilyen eszközt:

[link]

Ez egy kezdő készlet.

Olvastam olyat is, hogy áramütést okozhat, ezért derék fölé nem szabad tenni. Akkor hogy tehetik a mellbimbóra?

Én férfi vagyok, ezért nem fontos a derék fölé raknom, a péniszre fel tudom ezeket a tappancsokat rakni normálisan?

Milyen szettet ajánlotok?

Találtam drágábban sokat, ott már komoly tápegységek vannak.

Egy ilyen készülékkel milyen átélni az orgazmust?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 13. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:

TL;DR: Ez az eszköz meg fog rázni téged, hiszen így működik. Nagyjából annyira veszélyes, mint a kínai vicces rágó, amit ha meghúzol, megráz.

Lehet azt is biztonságosan ismerni, de természetesen nem árt, ha valamennyire értesz az áramhoz. Ezen a videón nagyjából láthatod, hogyan "működik":

www.youtube.com/watch?v=dcrY59nGxBg

Mint a videóban látható, az áram a legkisebb ellenállású helyen fog folyni. Tehát ha mondjuk ugyanarra a karodra teszed fel a tappancsokat, akkor az áram nem fogja elérni a szívedet, hanem a két elektróda közti legrövidebb úton fog folyni áram.

Egy áramkörben 3 fontos tényező van: az áramerősség, a feszültség és az ellenállás. Az összefüggés köztük az, hogy az áramerősséget úgy kapod meg, hogy a feszültséget elosztod az ellenállással. Ebből az áramerősség a veszélyes, ez tud megölni téged. Az ilyen eszközökben van védelem arra, hogy veszélyesen nagy áram ne folyhasson a testeden keresztül, illetve eleve a kis eszköz képtelen arra, hogy veszélyesen nagy áramot adhasson le.

Tehát, mivel az áram kicsi, a szívedben biztos nem fog kárt tenni, viszont ha pacemakert használsz, annak a működését megzavarhatja, éppen ezért tiltják is ezeket az eszközöket az azt használó embereknek.

Ha kifejezetten péniszen akarod használni, akkor arra ezek a tappancsok nem lesznek jók, hanem elektromosságot vezető gyűrűket kell venned:

[link]

24/L (Ne írj privátot, egyet sem olvasok el - ha bárkinek kérdése van, nyisson új kérdést, vagy tegye fel itt, ha a témába illik.)

2018. jan. 13. 14:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Nem is szokásom privátot írni, de remélem a hozzászólásokban fogsz válaszolni.

A te általad linkelt gép, ami kb. 1300Ft, az teljesen jó?

Szoktam rendelni én is kínából, csak nem tudom, hogy megbízható-e ez a ketyere. Ehhez még kell egy A jelű kábel, és a 4darabos péniszgyűrű szett?

Annak örülnék, ha tényleg ilyen olcsón megúsznám, mert itthon alsóhangon 7000Ft egy ilyen szett.

2018. jan. 13. 14:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Az elekrostimulációval akkor el tudok érni orgazmust? Vagy ez csak egy kiegészítő dolog?
2018. jan. 13. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
El tudsz érni vele orgazmust. Rendelhetsz nyugodtan ilyet, nekem is ez van. Persze mivel kínaiul van rajta minden, ezért először óvatosan tapasztald ki.
2018. jan. 13. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Kb. mennyi idő alatt érkezett meg neked?

2018. jan. 13. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy egy hónap volt.
2018. jan. 13. 15:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Még egy utolsó kérdésem lenne, ez már tényleg az utolsó.

Elemet mennyi idő használat után érdemes cserélni benne, és milyen való bele AA(nagyobb ceruzaelem) vagy AAA(kicsi ceruzaelem)?

2018. jan. 13. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Amit te linkeltél, illetve amit én linkeltem, 2 darab AAA (vékony ceruza) elemet használ. Én elemek helyett vettem inkább akkumulátort, így ha lemerül, csak fel kell töltenem. Kicsit drága lesz elsőre, de ha sokat használod, spórolni fogsz az elem árán.

[link]

Persze töltő is kell hozzá:

[link]

2018. jan. 13. 17:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Esetleg, ha látod, akkor kérlek válaszolj pár kérdésre.

Ha van barátod, és ő használta esetleg, ő milyen véleménnyel van a termékről? Egyszeri elélvezés után fentartotta a készülék az erekcióját?

Láttam neten videókat róla, hogy mégis mit tudnak ezek a gépek, és sok videóban többször élveztek el a férfiak tőle.

Kicsit érdekes nekem, de ez a rázás kellemes?

2018. jan. 20. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!