Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarja azt a baratom, hogy meretet dicserjem egyuttlet kozben?
2 honaposak vagyunk, szoval meg friss kapcsolat. Nagyon jo vele minden szuper okes!!! A szex is de van ami zavar picit. Szerinte 17 de igazabol kabe 13 centis a farka :)) Nem lenne gond egyaltalan, jo vele, jol csinalja. De sokszor keri szex kozben, hogy “meltassam” a meretet pl kerdezget meg ilyesmi, hogy ugye ez a legnagyobb ami lattal, tul nagy igaz, kva nagy ugye?
Ne rohogjetek ki legyszi. Csak nem tudtam ezt a kerdest tenyleg senkinek feltenni. Nyilvan o is tudhatja, hogy nem az ove a legnagyobb a vilagon, akkor miert kell ilyeneket mondanom? Legszivesebben azt mondanam neki, hogy NEM! NEM nagy de megis elmegyek toled... De nem akarom megbantani. Miert csinalja ezt, valami tipp? Picit zavar engem. Majd kerni fogom, hogy ne beszeljunk kozbe pedig nagyon tud tetszeni, de lemondok rola ha csak ez “segit”. Rosszul esik, hogy nem bizik bennem annyira, hogy... ertitek! Felvallalja magat teljesen elottem, ugy ahogy van. Nekem nem kell felvagnia... (19 eves)
Hat elég furcsa
Mondd el neki őszintén
*hogy lehessen magabiztosabb, mert ő azt kicsinek gondolja, és érezni akarja, hogy neked nem az, neked jó ő úgy
És ha hallaná szóban is , hogy elégedett vagy, nincs baj a testével testi adottságaival, ne érezze magát ezekért, ezek miatt xarul.
Szerencsétlennek az önbizalna kb. nulla, de legalább még hazudik is magának. Gondolom mikor méri, azt se a tövéig teszi, hanem mindenféle módon elcsalja.
Én a helyedben helyretenném benne ezt a dolgot. Egyrészt szembesíteném vele, hogy átlagos a mérete, de ennek számodra semmi jelentősége. Másrészt elmondanám neki, hogy nagyon jó vele a szex és szereted minden porcikáját.
Ha ezen megsértődik, akkor gyerek még és addig üsd, amíg nem embereli meg magát.
Az önértékelésének jót tesz. Tipikusan ez a dugjuk a fejünket a homokba és halljuk amit akarunk.
Ha zavar, akkor mond meg neki, hogy nem nagy, de te imádod. Miért kellene évekig hazudnod és kellemetlenül érezni magadat? Fogadja el, az a legjobb hosszú távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!