Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A három lány közül melyiket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A három lány közül melyiket, vagy az összeset?

Figyelt kérdés

Igazából én már nem tudom mivan, őszintén szólva senkit nem tudok igazán szeretni sajnos és kicsit félek is a párkapcsolatoktól.

Viszont mindig nekem nem elég egy lány mert lehet szerelmes leszek, de attól meg félek viszont az is akarok lenni mert igazából úgy mukodnek jól a dolgok.

Döntés képtelen vagyok...

Az első lány.

hát eléggé nagy ribi, viszont nagyon jólnézki és egyszer lesmárolt csak úgy tudom hogy bejövök neki felajánlottam neki, hogy igazából csak dugni akarnék vele, erre nem válaszolt semmit ezután bejelöltem facebookon tesztként és vissza jelőlt azért, de nem igazán beszélgetek vele...viszont gondolkodok hogy elhivom magammal szerintem benne lenne, de nem tudom...

A másodikkal már volt egy kis kalandom, úgymond haverok vagyunk de egyszer lecumizott de nem szeretem, viszont felajánlottam neki hogy aludhatnánk együtt hétvégén (nem tudom miért) azt mondta gondolkodik rajta.

A harmadik nagyon komoly, és ő lenne a legjobb neki már megmondtam hogy elfogadnám barátnőnek viszont haverom csaja volt.

Ja és közben a volt exemet is féltékennyé akarom tenni, mert őt dugnám meg a legjobban viszont utálom, de tudom hogy figyel hogy mit csinálok pedig nagyon átvert. :'D

közben az ő egyik barátnője eléggé rám van állva, szóval az egész érthetetlen de telle vagyok bosszú vágyal is, én már nem tudom mit csináljak :D

Na szóval ?

2018. jan. 11. 18:19
 1/7 anonim válasza:
100%

Ha egyiket se szereted ne válaszd egyiket se. Ne használj ki senkit a saját céljaidra, és hagyd őket szarul. Mond el nekik, hogy csak egy alkalomra kellenek, és semmi több.

Másrészt pedig, nem kell megbosszúlni semmit a másik félnek. Legjobban a tovább lépés fájhat neki. De ha ő szakított-nem tudom, hiszen nem írtad-akkor sehogyan nem tudod féltékennyé tenni.

2018. jan. 11. 18:35
 2/7 anonim válasza:
100%
Nah pont az ilyen emberek miatt utálom, hogy a 21. századba születtem. Messziről elkerülöm az ilyen fiúkat, remélem ők is elkerülnek majd engem.
2018. jan. 11. 19:27
 3/7 anonim válasza:
100%
Zárasd el magad, idióta
2018. jan. 11. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, csak azt,hogy te egy akkora köcsög vagy,hogy azt se érdemled meg,hogy egy lány rád nézzen.
2018. jan. 11. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy undorító utolsó szemét vagy. Soha de soha nem kezdenék ilyennel...remélem ezek a lányok rájönnek hogy mekkora egy suttyó paraszt vagy és otthagynak a francba.

19 L

2018. jan. 11. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak az előttem szólókkal tudok egyet érteni. Kisfiú vagy agyilag aki meg se érdemel egy csajt se. Tegyél egy szivességet ha mégis szexelsz akkor életed végéig gumit használj h ne tudj szaporodni és ugyanilyen fiúkat nevelni
2018. jan. 11. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Idiota vagy!
2018. jan. 11. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!