Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác vagyok, és lenne egy 17 éves (még szűz) lány, aki szeretné kipróbálni velem a szexet. Ez mennyire lenne legális?
Körülbelül két hete beszélgetünk de már hallott rólam korábban, mondtam neki hogy kellő figyelemmel és gondoskodással bánnék vele, kifejezetten az ő testéhez igazodva csinálnánk, minden szabályt betartva (hotelszoba a városban, egy délután közösen, utána pedig egy, remélhetőleg felejthetetlen, éjjel együtt, óvszerrel csakis, orált valamint ujjal kapcsolatos dolgokat csakis alapos fog/szájöblítés valamint fertőtlenített kézmosás után)
Szerintetek lehet valamilyen jogi következménye ha kiderülne hogy lefeküdtünk?
Ha ne adj' isten nem felelnék meg az első éjszakával szembeni elvárásainak?
Köszönöm!
"alapos fog/szájöblítés... fertőtlenített kézmosás"
Na jó, ezen felnevettem :'D Alapos Domestos zuhany esetleg? Jézusom... nem műteni készültök, hanem szexelni.
#11: Végül nem került rá sor, de annyira nem is bánom: ha kiszivárgott volna a szülei felé, vagy úgy dönt hogy feljelent érte, akkor hatalmas pácba kerülhetnék emiatt
Azóta sokat olvastam a nők valódi természetéről, és rá kellett jönnöm nekem is, hogy baromi veszélyes (még annál is óvatosabbnak kell lenni mint amit fentebb írtam) nőkkel lenni, és inkább a magam karrierére szeretnék koncentrálni mintsem lányokat kergetni, ne adj' Isten teherbe ejteni egyet: nem éri meg a fejfájást, a drámát, semmit amit jelentenek :D
Nekem több, mint furcsa lett a vége.
Egy darabig csak szokatlannak, de mégis hihetőnek tűnt, de amit most a kérdező leírt, az nekem gyanús. Vagy savanyű a szőlő, vagy kitalált mese; ilyen fatökű nem lehet egy egészséges 20 éves fiú, aki magát gyakorlattal rendelkezőnek írja le.
A jogi következményektől való félelem csak mese, a gyermekáldás ellen a kérdésben is leírta, mit tenne. A karrierépítés csajozás helyett még falsabb, mint a kézfertőtlenítés. A nők kiismerése Romana regényekbe illő. :)
Ez egy naív, 14 éves szűz fiú álmodozása volt, kérdésbe ültetve... Az vesse rá az első követ, aki az ő korában nem merengett hasonló szituáción.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!