Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érettebb nők miért szeretik a fiatalabb pasikat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak erre gerjednek,vagy úgy gondolják hogy ha a fialak fiúkkal kavarnak akkor ők is fiatalabbak lesznek? Vagy csak szeretik a kevésbé tapasztalt fiúkat oktatni dolgokra.2018. jan. 10. 17:49
1/14 anonim válasza:
Sose tudtam volna elképzelni, hogy zöldfülűvel legyek. Honnan ez az általánosítás?
2/14 anonim válasza:
Nem mind szereti, sőt szerintem kb 20%-uk talán akik be is vállalnak fiatalabb pasit. Mit értünk fiatalabb alatt persze, mert én olyan 7-8 év korkülönbséget kb. Nem hinném hogy fiatalabbnak akarják érezni magukat ettől esetleg kíváncsiak bejön nekik a férfi és ennyi.
4/14 anonim válasza:
Én bevállalnék fiatalabbak, de semmiképpen nem zöldfülűt! Nem vágyom arra, hogy bárkit tanítgassak!
De 27-28 felett, ha megfelelő szexuális kultúrával rendelkezik, és kellően tapasztalt, akkor annyi előnye van az idősebbeknek szemben, hogy sokkal potensebb, jobb az állóképessége, tehát többet tud nyújtani.
5/14 anonim válasza:
"Az érettebb nők miért szeretik a fiatalabb pasikat?"
Először fogalmazz meg egy valid kérdést, mert ezzel a hamis burkolt állítással a kérdés is értelmezhetetlen.
6/14 anonim válasza:
Nem elég, hogy az összes 18-25 éves lány 30+ férfiakra vágyik, de még azt a kevés érett 30-as nőt is sajnáljátok tűlünk? Eléggé irigy egy viselkedés. 22f
7/14 anonim válasza:
Kb. azért, amiért az érettebb pasik a fiatalabb nőket.
Már aki egyáltalán kezdene fiatalabb pasival.
8/14 anonim válasza:
Én 35 vagyok, és azért van fiatalabb partnerem, mert a korombeliek túl komolyak hozzám.
Hiába nőttem fel, örök gyerek maradtam. És korombeli pasikkal nem lehet ökörködni.
10/14 anonim válasza:
Szerintem pont azért amiért fiúk/férfiak akarnak fiatalabb partnerrel. Mondjuk én is szívesen együtt lennék egy idősebbel egyszer de erre felé szerintem nem létezik ilyen partner! :D 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!