Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat szex közben hogyan szokták kihasználni? Volt már veletek ilyen?
De ez a gyakorlatban hogyan nyilvánul meg?
3 ismét.
Mi,hogy nyilvánul meg? Nem érted?
Kinyaltam,majd vége lett,mert nem volt már kedve,és aludtunk.
Velem szó szerint az történt amit első írt
Addig csinálta míg ő elélvezett aztán hirtelen nagyon várta őt haza a kisfia :-D
Mondtam neki hogy jól nézzen szét nehogy itt hagyjon valamit mert ide soha többet nem jöhet.
Én pasi létemre mindent megteszek a nő boldogságáért az ágyban, de úgy látom ez női részről nem mindig kölcsönös. Még ha nem alakul úgy mint az előbbi példa akkor sem látom a csajok egy részén hogy figyelembe venné hogy rajta kívül létezik a másik is
Nő vagyok, ez nekem annyira elképesztően hihetetlenül hangzik, mivel soha egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy pasi tőlem kielégítetlenül távozott volna, és nem is feltétlenül azért, mert én szorgosan ügyködtem ezen, csak ha fél perc alatt elélvez, nehéz vele önzőnek lenni.
Fordítva sokkal többször jártam úgy, hogy szevasz viszlát, csinálj amit akarsz. Mondjuk tény, hogy többet ott nem fordultam elő.
Nem csináltam még ilyet, de ha megtenném a következőképp lenne. Mivel nekem nincs hüvelyi orgazmusom, így az aktussal nem tudnám kihasználni, de rávenném, hogy előtte kézzel, egyéb módon elégítsen ki (mondjuk normál esetben is így szoktuk, nem kellene győzködni), de utána közölném hogy nekem ennyi volt mára, akár haza is mehet. :D Az más kérdés, hogy soha nem tennék ilyet, inkább önzetlen vagyok a szexben, bár szerintem ez sem mindig jó.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!