Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat szex közben hogyan szokták kihasználni? Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Hogy tortent? Mit csináltak es milyen volt utana? Egyik nap olvastam egy srac kommentjet, amikor azt mesélte, hogy egy lany szex közben kihasználta. Ezen meglepődtem, hogy férfi oldalról is van ilyen.
2018. jan. 10. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kikötözi és csak addig lovagol rajta amég ő elmegy, az elég kihasználás...
2018. jan. 10. 13:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez nekem irreálisnak tűnik,mert általában nektek van hamarabb orgazmusotok es eppen emiatt nem ertem, hogy mi ilyet, hogy tudnank csinalni.:D Vagy ez valós és megtörtént veled?
2018. jan. 10. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Előjátéknál,én kielégítettem orálisan,végig,élvezésig,amit szeretek,izgat is,majd miután elment,közölte,hogy ne haragudjak,de nagyon kész van,nagyon jó volt neki,és már nincs kedve folytatni. Én meg ott maradtam felállva,felizgulva.
2018. jan. 10. 13:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy önző nő a szexben is önző. Még mielőtt betámad a nők hada, a férfiak ugyan ilyenek. Szóval nekem is volt ilyen partnerem, aki csak a saját orgazmusait hajszolta, istenített, de közben qrvára nem érdekelte, hogy velem mi van. Dobtam..
2018. jan. 10. 13:34
 5/12 A kérdező kommentje:

De ez a gyakorlatban hogyan nyilvánul meg?

2018. jan. 10. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egy nő is lehet önző, aki elvárja, hogy őt kielégítsék, de ő nem viszonoz semmit.
2018. jan. 10. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

3 ismét.

Mi,hogy nyilvánul meg? Nem érted?

Kinyaltam,majd vége lett,mert nem volt már kedve,és aludtunk.

2018. jan. 10. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Velem szó szerint az történt amit első írt

Addig csinálta míg ő elélvezett aztán hirtelen nagyon várta őt haza a kisfia :-D

Mondtam neki hogy jól nézzen szét nehogy itt hagyjon valamit mert ide soha többet nem jöhet.

Én pasi létemre mindent megteszek a nő boldogságáért az ágyban, de úgy látom ez női részről nem mindig kölcsönös. Még ha nem alakul úgy mint az előbbi példa akkor sem látom a csajok egy részén hogy figyelembe venné hogy rajta kívül létezik a másik is

2018. jan. 10. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Nő vagyok, ez nekem annyira elképesztően hihetetlenül hangzik, mivel soha egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy pasi tőlem kielégítetlenül távozott volna, és nem is feltétlenül azért, mert én szorgosan ügyködtem ezen, csak ha fél perc alatt elélvez, nehéz vele önzőnek lenni.

Fordítva sokkal többször jártam úgy, hogy szevasz viszlát, csinálj amit akarsz. Mondjuk tény, hogy többet ott nem fordultam elő.

2018. jan. 10. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem csináltam még ilyet, de ha megtenném a következőképp lenne. Mivel nekem nincs hüvelyi orgazmusom, így az aktussal nem tudnám kihasználni, de rávenném, hogy előtte kézzel, egyéb módon elégítsen ki (mondjuk normál esetben is így szoktuk, nem kellene győzködni), de utána közölném hogy nekem ennyi volt mára, akár haza is mehet. :D Az más kérdés, hogy soha nem tennék ilyet, inkább önzetlen vagyok a szexben, bár szerintem ez sem mindig jó.

34/N

2018. jan. 10. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!