Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Lánnyok szemében menő az olyan pasi aki az egyik lányt felveszi másikat leteszi?
az én szememben -meg talán más normális lány szemében is-
nem menő egy ilyen pasi, hanem szánalmas, akivel nem kezdenék sose.
Sorry
Én párom is ilyen "lúzer" pasi volt!
Egyetlen komoly kapcsolata sem volt előttem! 22 volt mikor összejöttünk, immárom 8 éve. Harmónikus a kapcsolatunk a mai napig és igen a szex is a vele a legjobb (nekem ő a 3.). Először persze kezdő volt, de nagyon hamar belejött és megtanulta mi izgat fel igazán.
Csak hogy ne mondjátok, hogy más területen is lúzer, mert két diplomás, három nyelvvizsgája van és két éve lett vezető egy cégnél, autóval és 6 számjegyű fizetéssel.
Közben meg egy visszahúzódó, introvertált, intelligens ember.
Ennyi a véleményem a macsókról...
Vammak olyan lányok! Sőt, azt állítom, hogy sokan elgondolkodnak egy picit, hogy mit tudhat az a pasi, hogy azoknak a többieknek kellett. Érdekes, hogy az ritkán jut eszükbe, hogy miért tartott olyan rövid ideig...
De ez csak a lányoknak egy bizonyos köre. Van az érettségnek, intelligenciának az a foka, amikor ez nem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!