Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyik férfi testalkat a bejövős?
1. Vékony, izom és zsírmennyiség a nullához közelít.
2. Szálkás, atléta testalkat. Nem egy kigyúrt állat típus, de tónusos, szálkás végtagok, kockás has jellemzi. Az összkép vékony, de a testzsírszázalék alacsony, látszik rajta, hogy jó formában van.
3. Kigyúrt, "két ajtós szekrény". Zsír és izom egyaránt található rajta, bár az izom intenzívebb. Széles vállak, deltás hát, óriási kezek. Amolyan Schwarzenegger típus, védelmező testalkat.
4. Átlagos testalkat. Nem túl vékony, nem szálkás, nem túl izmos és nem túl kö9vér. Nem lusta, csak nem az élete a sport.
5. Daddy-body. Mackós, több rajta a zsír, mint az izom, de nem nevehető kövérnek, inkább amolyan aputest típus. Izom is található rajta, de pocakos.
6. Kövér. Izom nincs, de zsír van.
Egy szalkas izmos vekony huszoneves fiu,(2-es kerdesben szereplo tipus) aki jelentkezi hozzam baratsag extrakkalra...
:*
N/32
1-es, 2-es. 1-es testalkatú férfi nagyon nagy szerelmem volt, eleinte túl vékonynak találtam magamhoz képest, de oda és vissza voltam érte. Azóta is...És ő volt a legerősebb a korábbi barátaimhoz képest, hiába nem látszott rajta.
Engem a vékony testalkat vonz alapvetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!