Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül más is aki az útszéli utcalányokra gerjed?
Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 18:54
1/10 anonim válasza:
egy hirtelen gyors cumira .. igen, arra jóó :D
4/10 anonim válasza:
Van. Jómagam is felpróbáltam az elmúlt pár évben vagy 50-et biztos. Van pár kedvencem az országban itt-ott akiknél mindig megállok ha van idő rá. Persze nem a mindenféle messziről látszik h igénytelen putri braziloknál, hanem akin látszik, hogy szép, és külsőleg igényes magára. Tudom, tudom azok is krvák, meg stb de akkor is vonz a dolog :)
6/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális srácok, a pasik mindig az anyjukat keresik a nőkben.
8/10 anonim válasza:
#4! ajánlj néhány jo helyet az országban! Amiket én ismertem azok mostanában nagyon kihaltak. (Priviben is jöhet!)
9/10 anonim válasza:
sajnos tényleg egyre kevesebb van, legalábbis pár éve még itt a környékemen is voltak, ma már egyet se lehet találni. talán tényleg csak BP-en vannak?
10/10 A kérdező kommentje:
Hát fiúk nincs mese már csak Budapesten lehet útszéli pillangóra vadászni !!!???
2018. jan. 9. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!