Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a szexualitástól nincs jobb dolog. Más is gondolja még így rajtam kívül? 21|L
# 19
Pont hogy te vagy hülye, de okoskodni próbálsz. Pont hogy kihagyhatók a lépcsők, hisz ha valaki nem szexel, attól még önmegvalósíthat te idióta.
Nem is arról szól, hogy primitív vagy, ha szeretsz enni meg szexelni, de ha CSAK szexelésben teljesedik ki az életed, akkor egy primitív lény vagy.
# 20
Legalább egy google képet nézzél a maslow piramisról, ha ennyire hülye vagy te szerencsétlen.
# 24
És az összes google kép félre van szerkesztve, még a külföldiek is, igaz? Mindenki hülye, csak te tudod jól.
Na takarodjál már te proli panelpatkány, beégetted magad, ez van :D
# 26
Mert ki foglalkozik az életében olyan dolgokkal, amiket másnál rosszabb dolgoknak tart? Nyilván akkor a szex van előnyben részesítve mondjuk a szerelem előtt, ami pár fokkal feljebb van.
én már az elejétől fogva tudom, hogy egy ratyi aki trollkodik
ti vergődtök meg véditek itt őt, mint valami hűséges inasok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!