Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintem a szexualitástól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem a szexualitástól nincs jobb dolog. Más is gondolja még így rajtam kívül? 21|L

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 21:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
30%

# 19

Pont hogy te vagy hülye, de okoskodni próbálsz. Pont hogy kihagyhatók a lépcsők, hisz ha valaki nem szexel, attól még önmegvalósíthat te idióta.

Nem is arról szól, hogy primitív vagy, ha szeretsz enni meg szexelni, de ha CSAK szexelésben teljesedik ki az életed, akkor egy primitív lény vagy.

2018. jan. 7. 21:53
 22/40 anonim ***** válasza:
56%

# 20

Legalább egy google képet nézzél a maslow piramisról, ha ennyire hülye vagy te szerencsétlen.

2018. jan. 7. 21:54
 23/40 anonim ***** válasza:
28%
na a ribi kérdező kiéhezett szűz pincsikutyái már lepontozgatnak, meg vitatkoznak a 8 általánosukkal :D
2018. jan. 7. 21:55
 24/40 anonim ***** válasza:
29%
Nekem a Google kép nem referencia, mert azt is csinálhatja olyan szerencsétlen félművelt okoskodó vadbarom, mint amilyen te is vagy.
2018. jan. 7. 21:56
 25/40 anonim ***** válasza:
31%

# 24

És az összes google kép félre van szerkesztve, még a külföldiek is, igaz? Mindenki hülye, csak te tudod jól.

Na takarodjál már te proli panelpatkány, beégetted magad, ez van :D

2018. jan. 7. 21:58
 26/40 anonim ***** válasza:
74%
#21 És ki beszélt arról, hogy itt valakinek csak a szexben teljesedik ki az élete? Attól, hogy azt tartja jelenleg a legjobb dolognak, még nem hiszem, hogy csak ebből állna az élete és egy egysejtű agyi szintjén állna.
2018. jan. 7. 21:58
 27/40 anonim ***** válasza:
21%

# 26

Mert ki foglalkozik az életében olyan dolgokkal, amiket másnál rosszabb dolgoknak tart? Nyilván akkor a szex van előnyben részesítve mondjuk a szerelem előtt, ami pár fokkal feljebb van.

2018. jan. 7. 22:01
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
#27 Jezusom, a kérdező csak ki van éhezve és privátokra vadászik, ne gondold már ennyire túl a dolgokat😂
2018. jan. 7. 22:02
 29/40 anonim ***** válasza:
24%

én már az elejétől fogva tudom, hogy egy ratyi aki trollkodik

ti vergődtök meg véditek itt őt, mint valami hűséges inasok :D

2018. jan. 7. 22:04
 30/40 anonim ***** válasza:
66%
És amúgy Maslow nem tévedhet? A Maslow piramis most akkor egy kőbe vésett örök igazság, mert ezt írták az interneten, meg azért, mert valami huszadrangú bölcsészkaron ezt tanította a kiégett alkoholista szociológus professzor?
2018. jan. 7. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!