Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány meddig bírja szex nélkül? Lehet bármiféle tünete vagy betegsége akár?
Figyelt kérdés
3 éve nem szexeltem már és nem tudok érzelem nélkül szexelni egyáltalán így mivel nincs barátom hanyagoltam az egészet. Erre valamelyik ismerősőmtől megkaptam azt h azért vagyok ennyire pattanásos már mert nem szexelek semmit se és h így megbetegszek hamarosan. Van ennek bármilyen alapja? Köszönöm a válaszokat! :) 21/L2018. jan. 7. 16:40
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod nem lesz a megvonástól. Ha viszont biztosra akarsz menni, akkor egy kis önkielégítést néha bevethetsz. Az csak javít a hangulatodon, közérzeteden.
2/9 anonim válasza:
Az tény, hogy a hormonháztartásra hatással van. Beteg nem leszel tőle, de a pattanásosság lehet tünete. De ez szépészeti dolog, kozmetikus is tud rajta segíteni.
3/9 anonim válasza:
A pattanásosság arra utal hogy valami olyat eszel amit nem bir a szervezeted. Margarin, cukor, fehér liszt stb.
4/9 anonim válasza:
Engedelmeddel becsusszannék a lábaid közé. 😊
5/9 anonim válasza:
Erdekes kerdes, mert sok helyen olvasom, h "letszukseglet", mint az eves. De en azt tapasztalom, hogy kb. egy evnyi szexhianytol (sot orgazmushianytol) sem haltam meg. Az lehet, hogy keserubb lettem, egy baxatlan pitscha, de eletben maradtam.
6/9 A kérdező kommentje:
Egészségesen élek és a kozmetikus után eddig folyton csak csúnyább lett. Nem mondom ilyen nagy lila aknésnak az arcomat de tény h 3-4 nagyobb mindig kijön rajtam. Bőrgyógyász szerint szimpla tini betegség de már 21 vagyok 😂😂😂 nőgyógyász meg mondta h fogamzásgátló. De mivel nem vagyok hormonzavaros és nem is szexelek nem tömöm magam hormonokkal
2018. jan. 7. 17:21
7/9 anonim válasza:
pajzsmirigy
nálam az volt a gond h pattanásos lettem 38 évesen
rendezték elmúlt
nézesd meg hátha ez a gond
8/9 anonim válasza:
Nem is maszturbálsz?
A bőrhibák mindig hormonok miatt, egészségtelen táplálkozás miatt jönnek ki. Az összes hús, tej, és mesterséges ételek hormonokat tartalmaznak.
9/9 A kérdező kommentje:
Maszturbálni szoktam olykor ha elkapba vágy és nem bírok magammal. De szerintem másabb az orgazmus azért mint egy pasival
2018. jan. 7. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!