Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lány meddig bírja szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány meddig bírja szex nélkül? Lehet bármiféle tünete vagy betegsége akár?

Figyelt kérdés
3 éve nem szexeltem már és nem tudok érzelem nélkül szexelni egyáltalán így mivel nincs barátom hanyagoltam az egészet. Erre valamelyik ismerősőmtől megkaptam azt h azért vagyok ennyire pattanásos már mert nem szexelek semmit se és h így megbetegszek hamarosan. Van ennek bármilyen alapja? Köszönöm a válaszokat! :) 21/L

2018. jan. 7. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi bajod nem lesz a megvonástól. Ha viszont biztosra akarsz menni, akkor egy kis önkielégítést néha bevethetsz. Az csak javít a hangulatodon, közérzeteden.
2018. jan. 7. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy a hormonháztartásra hatással van. Beteg nem leszel tőle, de a pattanásosság lehet tünete. De ez szépészeti dolog, kozmetikus is tud rajta segíteni.
2018. jan. 7. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
A pattanásosság arra utal hogy valami olyat eszel amit nem bir a szervezeted. Margarin, cukor, fehér liszt stb.
2018. jan. 7. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Engedelmeddel becsusszannék a lábaid közé. 😊
2018. jan. 7. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes kerdes, mert sok helyen olvasom, h "letszukseglet", mint az eves. De en azt tapasztalom, hogy kb. egy evnyi szexhianytol (sot orgazmushianytol) sem haltam meg. Az lehet, hogy keserubb lettem, egy baxatlan pitscha, de eletben maradtam.
2018. jan. 7. 17:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Egészségesen élek és a kozmetikus után eddig folyton csak csúnyább lett. Nem mondom ilyen nagy lila aknésnak az arcomat de tény h 3-4 nagyobb mindig kijön rajtam. Bőrgyógyász szerint szimpla tini betegség de már 21 vagyok 😂😂😂 nőgyógyász meg mondta h fogamzásgátló. De mivel nem vagyok hormonzavaros és nem is szexelek nem tömöm magam hormonokkal
2018. jan. 7. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:

pajzsmirigy

nálam az volt a gond h pattanásos lettem 38 évesen

rendezték elmúlt

nézesd meg hátha ez a gond

2018. jan. 7. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem is maszturbálsz?

A bőrhibák mindig hormonok miatt, egészségtelen táplálkozás miatt jönnek ki. Az összes hús, tej, és mesterséges ételek hormonokat tartalmaznak.

2018. jan. 7. 17:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Maszturbálni szoktam olykor ha elkapba vágy és nem bírok magammal. De szerintem másabb az orgazmus azért mint egy pasival
2018. jan. 7. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!