Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tennétek, ha lenne egy rabszolgátok?

Figyelt kérdés
Mit csináltatnátok vele?

2018. jan. 7. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8-9 király vagy :-D
2018. jan. 7. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
takaríthatna és főzhetne helyettem
2018. jan. 7. 14:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Lehet leállni :D
2018. jan. 7. 14:49
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Kihasználnám,megaláznám és gyötörném
2018. jan. 7. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Eladnám xd
2018. jan. 7. 15:44
 16/18 anonim ***** válasza:
emberek ne irkáljatok már nekem , én csak egy Troll vagyok
2018. jan. 7. 17:36
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Trollok harca,ez az egész

Gyakori

2018. jan. 7. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Kikötözném és valami ilyet csinálnék vele:

Kb velem egy idős 19 éves fiú,barna hajú. Barna szemű,kicsit vékony. Magasabb nálam,úgy nagyából 180cm lehet. Itt fekszik egy fémasztalon,egy szál boxerben. Kezei kikötve,végig húzom csupasz mellkhasán körmöm. Bőre halványan megkarcolódik,van ahol bíbor vörös vére kibuggyan. Hihetetlen vonzó látvány ahogy itt fekszik,tehetetlenül. Üvöltözni és rángatózni kezd,ha tipikus. Mond így reagál. Elő veszem bőr ostorom,végig húzom testén. A bőrre lángol az ostor érintése után,pedig még meg se ütöttem. Lendítem a kezem és azaz édes csattanó hang megüti fülem,vele együtt a fiú kiáltasa. Végre,vérem felpezsdül,ez az ami hiányzot. Felszökik bennem az adrelarin és újabb és újabb ütéseket mérek a vergődő testre. Vére már kissé csordogálni kezd,leengedem kezem és lehajolok a sebhez. Végig nyalom vértől ázott testét. Ez az édes fémes íz. De hiányzott.

18L 😇😈🙃

2018. jan. 12. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!