Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon ciki, ha elsőre csak 1-2 perc?
Figyelt kérdés
Az első szexre gondolok, ha nagyon hamar elmegy a srác.
Azt is írjátok le, hogy első alkalommal milyen hosszú menet(ek)et birtatok.
Lányok is írhatnak, ha vették már el fiú szüzességét.
Hány évesek voltatok és a tapasztaltabb félnek hány partnere volt már?
2018. jan. 5. 10:17
11/14 anonim válasza:
Az erdei egérnél az egyik leghosszabb és mégsem csúcsragadozó. Ezt sok minden befolyásolja, de az utolsó mondat az viszont nagyon igaz
12/14 anonim válasza:
Nekem konkrétan fel se állt rendesen az idegtől.
13/14 anonim válasza:
Ha utána hosszabb lesz, az jó, meg ha sokáig tart az előjáték. Ez még csak az első, nem kell aggódni. Pontosan, az előzőre reflektálva, sokaknak fel sem áll. Ha később sem lesz hosszabb, akkor tényleg figyelj az előjátékra mennyiségére, milyenségére, téged ne kényeztessen a lány, te viszont kényeztesd őt (lehet nem hangzik túl csábítóan). Nem tudom, használtál-e óvszert, ha nem, akkor próbáld ki, ha később sem bírod majd több ideig, van külön késleltetős is, az szokott segíteni.
14/14 anonim válasza:
Addig csináltam amíg a csaj nem mondta hogy elmehetek, te nyomi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!