Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek komoly szándékkal egy olyan csajjal aki kicsit k**vás?
Nagyon kozel kerultunk egymashoz egy lany ismerosommel,mondjuk azt, hogy mindketten 18 evesek vagyunk. Csak az a kulonbseg, hogy neki szerintem mar vagy 10 pasija volt nekem pedig csak ket baratnom.
Nagyon szimpatikus, imadnivalo lany es nagyon egymasra talaltunk, marmint lelkileg ugy ertem. Meg csokoloztunk is mar de tobb meg nem tortent. Igazabol fulig bele vagyok esve de nem tudom meg mi lesz. Igazabol picit zavar ha ra gondolok, hogy nem en vagyok neki az elso vagy mondjuk masodik srac az eleteben de tudom ezt nem varhatom el, es mondott olyat is, hogy sokan pletykalnak rola ezt-azt pedig nem szeretne, hogy azt higgyem O olyan. Meg igazabol vallott mar, hogy o tul naiv meg romantikus aztan sosem talalt meg hozza illo sracot. Igazabol en is ilyennek ismerem, de nem szeretnem hogy osszetorje a szivemet, de ugy erzem bizhatok benne mert allitolag szerelmes belem... Tok masok vagyunk bizonyos szempomtbol o ilyen bulizos lany volt en pedig meg nem is voltam ilyen helyen. De ezt leszamitva meg nagyon sokban hasonlitunk. Nem tudom, ti mit tennetek? Kicsit felek mert ugy erzem tul jo hozzam... Vagyis inkabb en nem leszek eleg hozza.
Ha jól értettem, nemhogy nem qurvás, hanem szűz!! Inkább nagyon csinos lehet, azokról szívesen terjesztenek olyasmit, hogy sok fiúval volt.
Légy büszke rá, hogy jár veled, és ne figyelj a pletykákra.
Itt egy fiú(bocs, felőlem Férfi is lehetsz nekem8) irt ki kérdést, azt mégis mennek a privátok? WTF?
Aki meg azt irta, hogy a csaj szűz... WTF? Honnan veszed?
Kérdező: Ha összejössz vele akkor ugyanaz van mint minden másik lánnyal, meg van az esélye hogy 1-2 hónapig, 1-2 évig, vagy házasságig együtt maradtok, utána vagy válás vagy nem. Ennyi.
Ha nem jössz össze vele akkor valószinűleg megbánod, egészen addig amig nem találsz valaki mást, csak nehogy ott is valami dilemmába ütközz.
Röviden:Ne agyalj, hanem "hallgass a szived" (de hülyén hangzik, kinos volt ezt nekem leirni, szóval hallgass rám;)
#8 Ez ma már nem igaz. Ezt rengeteg feleség megcáfolta már.
Kerüld el nagy ívben. És legyen már önbecsülésed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!