Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejönnétek komoly szándékka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek komoly szándékkal egy olyan csajjal aki kicsit k**vás?

Figyelt kérdés

Nagyon kozel kerultunk egymashoz egy lany ismerosommel,mondjuk azt, hogy mindketten 18 evesek vagyunk. Csak az a kulonbseg, hogy neki szerintem mar vagy 10 pasija volt nekem pedig csak ket baratnom.

Nagyon szimpatikus, imadnivalo lany es nagyon egymasra talaltunk, marmint lelkileg ugy ertem. Meg csokoloztunk is mar de tobb meg nem tortent. Igazabol fulig bele vagyok esve de nem tudom meg mi lesz. Igazabol picit zavar ha ra gondolok, hogy nem en vagyok neki az elso vagy mondjuk masodik srac az eleteben de tudom ezt nem varhatom el, es mondott olyat is, hogy sokan pletykalnak rola ezt-azt pedig nem szeretne, hogy azt higgyem O olyan. Meg igazabol vallott mar, hogy o tul naiv meg romantikus aztan sosem talalt meg hozza illo sracot. Igazabol en is ilyennek ismerem, de nem szeretnem hogy osszetorje a szivemet, de ugy erzem bizhatok benne mert allitolag szerelmes belem... Tok masok vagyunk bizonyos szempomtbol o ilyen bulizos lany volt en pedig meg nem is voltam ilyen helyen. De ezt leszamitva meg nagyon sokban hasonlitunk. Nem tudom, ti mit tennetek? Kicsit felek mert ugy erzem tul jo hozzam... Vagyis inkabb en nem leszek eleg hozza.

2018. jan. 3. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Azért nem k***ás mert több pasija volt 2-3-nál... Simán összejönnék vele
2018. jan. 3. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen :) írj
2018. jan. 3. 21:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy írj? Nem egeszen ertem miert is kapok most privatokat is ajanlatokkal, ennyire felreerthetoen fogalmaztam? :D
2018. jan. 3. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Ez a csaj nem k..vás, semmi problémám nem lenne vele.
2018. jan. 3. 22:07
 5/11 Ramone ***** válasza:
60%
Magyarul egy nagyon buta naiv csajról van szó... Én az ilyeneket kerülöm mert rájuk van írva nagy betükkel hogy "Dráma királynő" ... Az ilyen nőktől meg óvakodni kell
2018. jan. 3. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha jól értettem, nemhogy nem qurvás, hanem szűz!! Inkább nagyon csinos lehet, azokról szívesen terjesztenek olyasmit, hogy sok fiúval volt.

Légy büszke rá, hogy jár veled, és ne figyelj a pletykákra.

2018. jan. 3. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy fiú(bocs, felőlem Férfi is lehetsz nekem8) irt ki kérdést, azt mégis mennek a privátok? WTF?

Aki meg azt irta, hogy a csaj szűz... WTF? Honnan veszed?

Kérdező: Ha összejössz vele akkor ugyanaz van mint minden másik lánnyal, meg van az esélye hogy 1-2 hónapig, 1-2 évig, vagy házasságig együtt maradtok, utána vagy válás vagy nem. Ennyi.

Ha nem jössz össze vele akkor valószinűleg megbánod, egészen addig amig nem találsz valaki mást, csak nehogy ott is valami dilemmába ütközz.

Röviden:Ne agyalj, hanem "hallgass a szived" (de hülyén hangzik, kinos volt ezt nekem leirni, szóval hallgass rám;)

2018. jan. 3. 23:57
 8/11 anonim válasza:
K.vából lesz a jó feleség!
2018. jan. 4. 00:12
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 Ez ma már nem igaz. Ezt rengeteg feleség megcáfolta már.

Kerüld el nagy ívben. És legyen már önbecsülésed!!!

2018. jan. 4. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nincs semmi baj a csajjal. Az a normális, ha ennyi idősen bulizik. Általában az igényesebb, jobb csajokat látják sokkal több sráccal. Az ilyenek nem kapszkodnak az olyan srácokba, akik pár randi után már bunkóbban vagy követelőzöbben viselkednek. Lehet hogy szexelt jópár sráccal, de lehet hogy eggyel sem. Nem tök mindegy?
2018. jan. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!