Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő, míg valaki jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő, míg valaki jó lesz az ágyban?

Figyelt kérdés
Kérdés adott. Első együttlétkor valaki "gyorsüzelő". Egy alkalom után még nem lesz jobb. Mennyi "rutin" kell ahhoz, hogy megfelelő ideig bírja, stb?
2018. jan. 3. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a pc izmok edzésével tudod elnyújtani az orgazmust
2018. jan. 3. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyakorlás és hozzáállás kérdése. Ha csak annyi a gond, hogy össze kell szoknotok, akkor csak rajtatok múlik. Ha a gyorstüzelés azért van, mert rászoktál a kétperces zsebhokira, akkor többet kell dolgozni, anélkül nem fog menni.

A srác eddzen rá a PC-izmokra és szex közben ha ráfeszít, akkor azzal is tudja húzni az időt.

2018. jan. 3. 21:13
 3/6 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nos, lássuk a rideg tényeket! A férfiak nagy átlaga előbb elsül, mint ahogy a hölgyek elérnék a szenvedély tetőfokat.

Lehet ezen javítani, kitolni rendszeres nemi élettel. Tehát minél inkább megvan a rutin szex annál nagyobb lesz az ingerküszöb. (Elméletben) hogy ez mennyi idő az egyénenként változik (szerintem).

De! Én nem tartom egy katasztrófának azt ha a párom elsül. Lehet már szex előtt javítani a dolgon. Pl első alkalommal kézzel vagy orálisan a csúcsra juttatni, és utána már hosszabb ideig bírja a kiképzést.

Vagy ugye a rendszeres nemi élettel lehet növelni az időt, pl gyorsított eljárás ha egy nap többször is van aktus akkor gyorsabb az eredmény. De (megint) ha kimarad időszak ( ez az én páromnál 4 nap bőven) akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad. (4 nap után már úgy csinál mintha fél évet hagytunk volna ki)

Nekem nem probléma ha a párom hamar elmegy, mert folytatjuk tovább, mintha mi sem történt volna. + ugye vannak ezek a trükkök az idő növelésére.

2018. jan. 3. 21:17
 4/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyire jó a tanár.
2018. jan. 3. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A Vadnyugatot is a gyorstűzelő fegyverek vágták haza...
2018. jan. 3. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Fél kettő körül érdeklődj.
2018. jan. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!