Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy álljak az így az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljak az így az első alkalomhoz? Mire figyeljek? 22l

Figyelt kérdés
A jelenelegi barátom még szűz és a hétvégén tervezzük az első alkalmat de nen tudom hogy kezeljem. Nekem már volt 2 kapcsolatom de ott mind a ket srác már tapasztaltabb volt mint én. De most ez nem így van és nem tudom mit hogy csináljak
2018. jan. 3. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Én vettem már el srác szüzességét. Hagytam először, hogy simogasson. Utána szájjal csináltam neki, de nem sokáig. Gumi és ráültem lovaglóba. Nem sok volt mire elment. :-)
2018. jan. 3. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Pedig ez a könnyebbik eset. Majdnem biztos, hogy nem fogja sokáig bírni, így legyél vele megértő és türelmes. Másrészt tanítgasd, mondd el(!), hogy mit és hogy csináljon, hogy szereted, milyen erősen és gyorsan stb! Mivel tapasztalatlan, teljesen olyanra formálhatod, amilyen igényeid vannak! :)
2018. jan. 3. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Jahhh, formálhatod, mond neki, hogy az előjáték előjáték része, a palacsinta sütés!
2018. jan. 3. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
16%

Annyira imádlak benneteket!!!

Itt nyavajogtok a semmin. Anyád vagy nagyanyád is feltette ezeket a kérdéseket itt vagy mi? Ha nincs elég bajotok gyártotok magatoknak.

Mit kéne szerinted csinálni? Semmit. Majd a helyzet adja. Egy férfiről van szó aki nyilván attól, hogy még nem csinálta tudja mit kell csinálnia. Ha meg olyan pasival akarsz szexelni aki még azt se tudja akkor meg sajnállak...

2018. jan. 3. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Keszulj fel, h beszuras utan kb 3 lokes es elsut a srac. Ha gyuge a srac, akkor benazni fog meg az ovszerrel is. Huzd fel neki te, legalabb azzal nem fog bajoskodni. Ne sz.pd le elotte, mert rogton elsul, es hidd el kellemetlenul fogja erezni magat hogy meg a punciig se jutott el. Elojateknal jol tedd szet a labad, es kuld le, hogy jol meg tudja nezni/ismerni az ,,anatomiadat,,. Legyetek hangulatosak, beszelj vele sokat, iranyitsd, tanitsd, mond hogy mit hogyan csinaljon. De ne ugy h ,,gyere megtanitlak,, hanem ugy h ,,igy meg ugy csinald mert ugy szeretem,,. Fiuk szuzesseg elvesztese nem olyan nagy dolog am mint a noknel. A leggyakrabban csak tulidegeskedik es elsulnek hamar. Ennyi az egez. Amit tudsz iagazabol segiteni, az csak az, hogy ellazitod. Itass meg vele egy pohar bort elotte. De ne tobbet, nehogy utana meg nem all fel neki :D ki tudja hogy reagal az alkohol a stresszre. Ha elment, pihenjetek egy orat majd probaljatok ujra. Ja es meg valami, legyel jo nedves es segits neki betenni, mert nehezen fog neki menni. Valoszinuleg tul fentre fogja akarni betenni. Vagy ulj ra te, vagy misszionariusban jol szettett labakkal iranyitsd h meg lejjebb vagy feljebb. Kicsit kend szet a nedvedet a bejaraton, hogy konnyebben bemenjen.

26F

2018. jan. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!