Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, amikor az ilyen 18-22 év közötti kis hülyegyerekek (fiú-lány egyaránt) öregnek, vénasszonynak nevezik a 40-50 év közötti nőket?
Hol van még a vénasszonytól egy negyvenes nő?? Szerintem a legszebb korosztály :D Rohadt idegesítő tud lenni, amikor a korosztályom beliek köpködik őket, hogy ilyen vén k..urva meg olyan vén k..urva.... szerintem ha egy minimálisan ad magára az ilyen nő, akkor nagyon is dögös, szép tud lenni, még talán szebb mint a fiatalabb korosztály... bár ez csak az én véleményem. Én bármit megadnék, ha csak egy éjszakára össze jönne egy ilyen nő, az ismeretségi köröm már majdnem hogy kinéz emiatt...
Tisztelet a kivételnek persze.
Titeket nem idegesítenek az ilyen jellegű megnyilvánulások? Én szivem szerint akkor szájast tudnék verni ilyenkor ezeknek a majmoknak, hogy nyakláncot csinálnának a fogaikból...
22/F
Én is szeretem a 40-50 év közötti nőket...
43/F. :)
Nem, nem zavar.
Kölykök még, majd 25-30 éves korukra kikupálódnak, nem kell ebből ügyet csinálni...
Amikor 20 év körül voltam, meg voltam győződve, hogy mindenki aki 35-40 felett van az öreg és valószínűleg már a nyugdíjára készül. Most így 40 évesen azért megváltozott a véleményem és rájöttem, hogy egy olyan világ nyílt meg előttem, amiről 20 évvel ezelőtt fogalmam sem volt, hogy egyáltalán létezik és ez így nagyon jó, sokkal jobb. :) Viszont drága édesanyám a hatvanas éveit tapossa és ha ránézek azt látom, hogy milyen öreg. Viszont ilyenkor mindig eszembe jut dédnagyanyám aki 90 éves korában halt meg, a legerősebb gyógyszere amit szedett is az algopyrin volt. Ilyenkor rájövök, hogy jóanyám előtt még feltehetőleg van annyi idő, mint amennyi nekem volt 20 és a mostani között.
Borzasztóan relatív minden, az ember mindig saját magához mérten viszonyítja a dolgokat és az, hogy pár húsz éves ilyen pimasz módon viselkedett néhány 40-es nőkkel... Most mit lehet erre mondani. Húsz év múlva rájönnek, hogy mekkorát tévedtek. Kivéve persze, ha elhagyják magukat teljesen. Ismerem sok olyan 40-es nőt, akik 20 körül bombázók voltam, mostanra szottyadt puding lett belőlük. Van viszont olyan is aki még 18 évesen is rút kiskacsa volt, de mostanra a végzet asszonya lett belőle.
Persze ezt rövidebben is megfogalmazhattam volna: nem, nem idegesítenek, mert ha idegesít, attól nekem nem lesz jobb, ők meg úgy is meglátják 20 év múlva, hogy mi a szitu.
Egyelőre még elég nagy ez az ország, hogy mindenki megtalálja azt a szórakozóhelyet ami az ő korosztályának megfelel.
Az persze gáz, hogy így nyilvánultak meg azok a fiatal csajok, de ettől még nem minden huszonéves viselkedik így. Főleg nem a férfiakkal.
Sőt, őszinte leszek, most 40 évesen sokkal több fiatal lányt vonzok mint 20 évvel ezelőtt és velem sokkal normálisabban viselkednek. Valószínűleg olyan vagyok akinek jót tesz a kor. 20 év körül kerültek a nők, átnéztek rajtam. Most mióta jött a "daddy" kultusz már a legkevésbé se gáz, ha egy 20-30 közötti nőnek negyvenes barátja van. Még jól is jártam. Aki pedig lenéz engem mert öregnek tart... ő veszít többet. :)
Napok óta 90% körül volt a népszerűségem, itt az ideje picit lentebb tornázni, már kezdett idegesíteni, hogy csillogó csomagolópapírba raktam a válaszaimat. Néha jól esik az őszinteség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!