Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, ha a csajotok leszop benneteket és ti élvezitek, akkor mondtok neki valami dicsérőt vagy nem? Pl ez jó volt cica!
Amúgy szokott dicsérni?
Ha igen akkor lehet rosszul csinálod ha nem akkor valószínűbb, hogy ő nem így fejezi ki a szeretetét.
Pl. nekem is nehezemre esik dicsérni a másikat és hacsak nem tudom, hogy ő ezt élvezi akkor inkább hallgatok. De mondjuk szeretek szívességeket megtenni, szóval ha elégedett vagyok meg ha nem is akkor is kötelességemnek érzem, hogy "törlesszek"
Partnertől függ, de általában inkább csak magamhoz húzom és szorosan átölelem. Több szokott abban az ölelésben lenni mint a szavakban.
Ha a partner kifejezetten olyan, hogy igényli, vagy a szituáció olyan volt, hogy ez jön magától akkor persze, hogy jön a dicséret. Pl. ha lehet látni rajtam, hogy marhára kell és gyorsan elintézik mindenféle romantika nélkül az pl. ilyen szituáció. De általában a szeretkezős változat jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!