Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi számít jó szexnek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít jó szexnek egy férfinak?

Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Ha bármit megtehetek a nővel az ágyban. Ha szeretsz alárendelt szerepben lenni.
2018. jan. 2. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú, kéjes szeretkezés, végig szinte extázisban egy (számomra) gyönyörű nővel úgy, hogy már az első percben kívánjam az elélvezést, de addig játszunk egymással és addig nyújtjuk, hogy a végére majdnem megőrülünk mindketten.
2018. jan. 2. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kívánja velem.
2018. jan. 2. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ha átélem a csodálatos gyönyört, amikor a kezeim között a nő orgazmusában feloldódik a kéjvágy

40/F

2018. jan. 2. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szeretem, hogy mára minden férfi azt tolja, hogy a nő orgazmusa a legfontosabb, attól lesz jó, a nélkül képtelen is rá stb. Lehet megnézni a közvélemény kutatásokat, hogy miként is élik meg a nők a gyakoriságukat. Azok alapján a férfiak 70%-ban el se mennek és vagy rossz a szex számukra. Engem sokkal inkább izgat az, ha megőrül magába a vágyba. Ha ez érezhető és nyilván vonzó a partner, akkor az már egy jó szex
2018. jan. 2. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a nő teljesen ellazul, eldobja a gátlásait, és ha elmondja vagy valahogy kimutatja, hogy mennyire kíván. ha nagyon szenvedélyes velem, például karmol, harap, sikít.
2018. jan. 2. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon változó, függ a hangulatomtól, hogy mennyire fárasztottam le magam aznap, milyen külső hatások értek.

Van amikor arra vágyom, hogy a lány legyen szenvedélyes, tüzes, huncut. Teperjen le az ágyra, üljön az ölembe és csókoljon vadul ahol csak ér. Rángassa le rólam a ruhát, karmolja végig a testem és úgy kényeztessen a szájával, mintha ezen múlna az emberiség sorsa. Majd mikor már szétcincálta az idegeimet, markoljon rá a farkamra és üljön bele mélyen, hogy aztán a kezeit hátrafogva, a hajába markolva átvehessem az irányítást és addig dugjam, amíg mindketten nem terülünk ki elalélva.

Máskor arra vágyom, hogy gyengéd érintésekkel, érezve minden apró rezdülését, hallgatva mély sóhajait, látva a teste megfeszülését és a kis elégedett mosolyát az arcán, nagyon érzelmes és figyelmes ingerekkel elégítsem ki vágyainkat.

Megint máskor ezek kombinációját szeretem. Nincs erre általános recept számomra, csupán egy: ha ő boldog attól amit nyújtok számára, akkor én is boldog vagyok és fordítva. Szerintem ez a jó szex alapja.

2018. jan. 2. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Csajoknak szívesen mesélek, írjatok ☺ 29F
2018. jan. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!