Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít jó szexnek egy férfinak?
ha átélem a csodálatos gyönyört, amikor a kezeim között a nő orgazmusában feloldódik a kéjvágy
40/F
Nagyon változó, függ a hangulatomtól, hogy mennyire fárasztottam le magam aznap, milyen külső hatások értek.
Van amikor arra vágyom, hogy a lány legyen szenvedélyes, tüzes, huncut. Teperjen le az ágyra, üljön az ölembe és csókoljon vadul ahol csak ér. Rángassa le rólam a ruhát, karmolja végig a testem és úgy kényeztessen a szájával, mintha ezen múlna az emberiség sorsa. Majd mikor már szétcincálta az idegeimet, markoljon rá a farkamra és üljön bele mélyen, hogy aztán a kezeit hátrafogva, a hajába markolva átvehessem az irányítást és addig dugjam, amíg mindketten nem terülünk ki elalélva.
Máskor arra vágyom, hogy gyengéd érintésekkel, érezve minden apró rezdülését, hallgatva mély sóhajait, látva a teste megfeszülését és a kis elégedett mosolyát az arcán, nagyon érzelmes és figyelmes ingerekkel elégítsem ki vágyainkat.
Megint máskor ezek kombinációját szeretem. Nincs erre általános recept számomra, csupán egy: ha ő boldog attól amit nyújtok számára, akkor én is boldog vagyok és fordítva. Szerintem ez a jó szex alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!