Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet, hogy ennyi idő után sem szakadt el a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Háromszor voltunk eddig együtt a barátommal, kb 14cm normál vastagságú pénisze van, bár szerintem ez nem lényeg jelen esetben. Egyszer sem véreztem, először jobban fájt, most picit fáj még a behatolás, de élvezem, hogy mozog bennem.
Nem emlékszek olyan esetre hogy sportolás/stb közben elszakadt volna a szűzhártyám legalább is nem vérzett.
Tudom, hogy nem muszáj vérezni, de fura, hogy élesebb fájdalmat sem éreztem . Szerintetek ez mitől lehet?
2018. jan. 1. 22:06
1/5 anonim válasza:
Ha benned volt, akkor pedig át kellett szakadnia...
2/5 anonim válasza:
Nincs semmi baj, ne stresszelj :) Elszakadt a szűzhártyád de nem vérzett...Van ilyen.
3/5 Deflohelp válasza:
Statisztikai adatok szerint a nők kb. 20%-ának nem fáj és
nem is jár vérzéssel a szüzesség elvesztése.
4/5 anonim válasza:
Lehet,hogy nem szakadt át,de nincs semmi jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!