Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Análnál lehet tövig betolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análnál lehet tövig betolni vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
És lehet úgy dugni a popsit mint a puncit vagy popoba csak szépen lassan lehet?
2018. jan. 1. 16:24
 1/5 Tompadúr ***** válasza:
100%

Nő függő, van aki szereti, van akinek a felénél is fáj. Előtte azért tágítsd izgasd és ne csak a fenekét, a punciját is miközben a fenekében vagy. Segít a nőnek ellazulni és jobban élvezni is a dolgot.

Addig tágítsd nyald amíg két ujjad viszonylag könnyedén megy már be.

Cerkafüggő is, én átlag vagyok, eddig mindenki élvezte ha tövig nyomtam. :)

27/F

2018. jan. 1. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szépen lassan, nyilván, és ritkán jó az, ha tövig benyomod
2018. jan. 1. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
persze, húzd karóba nyugodtan.
2018. jan. 1. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Csak óvatosan...

Láttam anno egy riportot a világ legnagyobb farkú férfijával. Egy neves amerikai klubba járt, ahol nagyon sok hírességgel feküdt le, de nem élvezte a dolgot. Egy idő után homár lett, mert csak análba tudta tövig nyomni a 35 cm-t.

2018. jan. 1. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Análnál mélyebbre lehet tolni általában, mint punciba. A puncinál ugye ott van belül a méhszáj a hüvely végén. Persze a hüvely rugalmas, és izgalom hatására tágul, nemcsak széltében, hanem hosszában is. Egy adott ponton túl viszont már nem tud. Így nagy méret esetén, és/vagy bizonyos pózokban a pénisz elérheti a méhszájat, ami a nőnek kellemetlen. A végbélben nincs ilyen természetes korlát, sőt, a végbél a vastagbélben folytatódik tovább ugyanúgy. Ennek ellenére azért itt is érdemes óvatosnak lenni, hiszen a bél csak az elején egyenes, utána erőteljesen csavarodik belül. Úgyhogy egy bizonyos pont után itt is lehet kellemetlen a nő számára. Illetve ha hirtelen löksz túl nagyot, az is fájhat neki. Röviden: lehet próbálkozni a tövig tolással nagyobb péniszméret esetén is, de az elején mindenképpen óvatosan kísérletezzetek, és kérdezgesd a nőt közben, vagy figyeld a reakcióit!

Ami a másik kérdést illeti, az análra egyébként is igaz, hogy az elején sokkal óvatosabbnak kell lenni minden egyes együttlét során. A fenéklyuk jóval komolyabb előkészítést igényel, mint a punci. Itt most a beöntést nem is említem, bár az is célszerű, praktikus szerintem. Viszont konkrétan az ágyban, az előjáték során is fontos az előzetes izgatás, tágítás, síkosítás. Az nem elég, mint a puncinál, hogy ha a nő fel van izgulva alapból, akkor már lehet is betenni neki, hiszen a végbél nem nedvesedik magától egyáltalán, másrészt lassabban is tágul a puncinál. Szóval érdemes a behatolás előtt megujjazni például. És magánál a behatolásnál is óvatosnak kell lenni, fontos hogy lassan, fokozatosan tedd be neki. Ha fáj nagyon, vagy elakad, akkor vedd ki, és kenj rá még több síkosítót. Ugyanakkor ha már bent vagy teljesen, onnantól szabad gyorsítani. És igen, egy idő után elérhetsz oda, hogy úgy dughatod, mintha a puncija lenne. Olyankor már neki sem fáj egyáltalán, sőt, normál körülmények között kifejezetten jó érzés.

2018. jan. 1. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!