Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért javasolják a prostit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért javasolják a prostit azoknak akik 20 év felett nem vesztették el?

Figyelt kérdés

Jesszusom olyan idiótaságot olvasok, hogy az valami hihetetlen.

1. Nem lesz nagyobb önbizalma egy fizetős lánytól, sőt rosszabb is lehet mivel ráfügghet. Inkább keressen tovább lehetőségeket, elfoglaltságokat és egyszer összejön.

2. Prostin gyakorolni a legnagyobb állatság amit valaha hallottam. Mi a tökömért kell ezt gyakorolni mikor, ha megtetszel egy lánynak annak, elég idiótának kell lennie ahoz, hogy emiatt elhagyjon. Idióta csaj meg alkalmatlan rendes párkapcsolatra. Nem is beszélve arról, hogy hülyeség abból kiindulni, hogy eleinte béna lesz. Van mindkét félnek szája,tudnak beszélgetni, ha valami nem jó akkor azt ellehet mondani. A szex nem egy atomfizika amihez 2-3 diploma kell. Nem úgy kell hozzáállni, hogy bénázni fog hamar elmegy és rossz lesz a csajnak. Ilyen hozzáállással tényleg szar lesz, úgy kell hozzáállni, hogy neki szeretnék örömet okozni és ez kölcsönös lesz.

2018. jan. 1. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
3%
Én alapból azt szoktam mondani hogy aki a könyebb útat választja és prostihoz megy, az életre alkalmatlan. Aki csak úgy tud szexhez jutni hogy fizet érte az nulla!!
2018. jan. 1. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom csak,hogy senkinek se kellettem.Ez van.

(F)

2018. jan. 1. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek az egyessel.

Aki férfi létére fizet a szexért, az egy tutyimutyi, anyámasszony katonája, szerencsétlen lúzer.

2018. jan. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!