Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Meddig bírjátok egyhuzamban az orális szexet, élvezés nélkül?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a partnered pontosan tudja mi a legjobb neked, és teljes erőbedobással dolgozik a farkadon, mennyi ideig bírjátok élvezés nélkül? 21/L2017. dec. 31. 16:47
11/18 anonim válasza:
Azt hiszem, addig, amíg el nem élvezek.
12/18 anonim válasza:
Bármeddig, még szo. pástól nem tudtam elélvezni. 31F
13/18 anonim válasza:
Ilyen esetben max. 10 perc talán.
14/18 anonim válasza:
sima szopástól talán még sosem élveztem el, rá kell segitenem a kezemmel!
15/18 anonim válasza:
Változó! Attól függ milyen régen szexeltem. Soha nem mértem még az időt.
16/18 anonim válasza:
ha csak orális szex (esetleg orál +kézzel rásegit, de semmi több) a lány nyaka rég bedurran már mire én elélveznék :D
volt egy kitartó lány, szoltam neki 3 szor is hogy nincs értelme, pedig nagyon értette a dolgát, de 2 óra után siker hiányába feladta :D
17/18 anonim válasza:
Soha. Volt aki 1 órán át szopott akkor se élveztem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!