Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyi nő van aki benne van az egy éjszakás kalandban, csak nekem nem jön össze?
Nem vagy vele egyedül!
Nekem se volt még egy éjszakás kalandom sajna és nem vagyok 20 éves !
De ha találsz egy rendes párkapcsolatot gyorsan elfelejted !
Ne parázz. Legyén magabiztos. Magabiztossággal triplázódnak az esélyeid.
Nekem ebben az évben jött meg az önbizalmam (30vagyok), életemben nem szexeltem még ennyi nővel, mint idén! :D Komoly kapcsolataim voltak eddig.
Ki kell az embernek élnie magát...
Ahoz hogy nőd legyen, nem fogod tudni kikerülni a kezdeményezést... Ez a te feladatod!
Először kezdj el csak simán beszélgetni lányokkal, pl az időjárásról, rá fogsz jönni hogy nem marslakók! :D A lényeg hogy ne akarj tőle semmit. Nem lesz benned feszkó. :)
Biztos.
Átlagos külsővel, normális értékrenddel, tele önbizalommal lehet piszok jó nőd.
Tapasztalat.
Átlagos a külsőm, de azért jó pasinak mondanak, de olyan nőim voltak hogy forogtak utánuk a pasik az utcán.
A legeslegjobb 15pontos csaj tudod mit mondott? Azt hogy: "ha nem lenne ilyen a természeted, nem lennél olyan, amilyen vagy belül, nem kellettél volna".
A vicc és irónia hogy én hagytam el. :D
Remélem segítettem.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!