Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van valaki eggyüt a másikkal, ha nem jó a szex neki?
Igazából értem én részben hogy miért, de nekem akkor is fura.
Ha az egyik fél nem képes elengedni magát szex közben, akkor ott más probléma is van, magával a kapcsolattal, nem?
Mert szeretőt attól még lehet tartani.
A nők fiatalkorukban a jóképű, nagyfarkú pasival jönnek össze, mert:
1.Jól mutat az oldalukon, irigykedik a többi nő.
2.Már akkor spriccolnak, ha a srác rájuk néz.
Mellé meg keresnek egy balekot, akit be lehet tenni friendzone-ba, lelki szemetesnek, szal a jóképű fiú hiányosságai is pótolva, anélkül, hogy bárki beléjük köthetne, szal minden oké.
Maga a tökély.
Később ez megváltozik, már hiába jóképű, ha csak bulizik és egy kiló kenyérre nincs pénze.
Ilyenkor jönnek képbe a családcentrikus, jó keresettel rendelkező férfiak, akik persze puhapö csök az ágyban és általában nem is néznek ki jól, szal szex csak a gyerekig van, utána fájni fog a fejük, eszük ágában sincs többet dugni(persze a puhap öcs félrelépni nem fog, főleg, h ki se látszik a munkából).
Mellette megint megjelenik a jóképű srác, aki most még férfiasabb és ugyan olyan hülye, mint volt, szexen kívül nem is akar semmi mást, persze a nő se akar tőle többet, csak egy két kormolást, esetleg tudat alatt egy gyereket.
A nő bár félrelépeget, ismét win-win szituációban van, hiszen a balek hozza a pénzt, amit úgy szerez meg, hogy nincs otthon, mellette meg ott a ba szógép, aki mindig csak egy kormolásra ugrik be.
Nyilván eléggé fel vannak nagyítva a jellemzők, illetve eléggé szélsőséges, de nagyjából ez a szituáció.
#1 Ha annyira szereti, és bízik benne, akkor miért szorong közben?
#2 Érdekes gondolatok, bár fiatalkorban ennek a nagy része nettó baromság. :D (itt a pénzhozásra gondolok)
Szerintem mi férfiak piszok egyszerűen működünk...
Nincs szükségünk romantikára, csak egy üveg whisky-re és kész. :-)
Kevesen kapják meg életükbe hogy a párjuk legyen a lelki társuk és a legjobb szexpartnerük is.
Ha a szenvedély meghal, akkor uncsi lesz a szex.
Valahogy fent kell tartani az őrületet. Ami szerintem művészet... Gratulálok akinek sikerült.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!