Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most ezt, hogy érti? Férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt, hogy érti? Férfiak ti ilyenkor milyen választ vártok?

Figyelt kérdés
A pasi minden áron azt akarja,hogy írjam le mire vágyom szex terén. A kérdés oke. De nekem nincs olyan különösebb vagyam. Most mit írjak?
2017. dec. 29. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok ti is csak a szavakon tudtok lovagolni
2017. dec. 30. 11:19
 12/14 anonim válasza:

Most ebben mi van? Szerintem tök okés kérdés...

Biztos kíváncsi, hogy mit szeretsz a szexben és az elsőre a legjobb élményt akarja okozni..

Például, hogy szereted e ha ujjaznak, vagy nem milyen pózban neked a legjobb, vagy melyiket utálod..

2017. dec. 31. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha tükröt tartanak eléd és nem tetszik a látvány, nem a tükör fölött kellene átköpködni.

Ez nem szavakon történő lovaglás, hanem szövegértelmezés, melyben hidd el, jó vagyok. Te írtad, hogy „minden áron”, ez minimum látens erőszakosságot takar és ebben az esetben valami nem kerek, továbbá az sem, hogy a szexuális dolgaitokat írásban tárgyaljátok meg.

2017. dec. 31. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy nagyon tapasztalatlan vagy, még nem tudod, hogy mi a jó neked. Az elején mi is így voltunk. Párom nem kreatív típus, nem fantáziál sokat ezen. Néha meglepetésszerűen beugranak neki dolgok de inkább én vagyok az újító. Én szeretek a szexről olvasni, új dolgokat tanulni, fantáziálni. Megbeszéltük, hogy ha valamelyikünk akar valamit, akkor szól. Mostanra ő is tudja, hogy mit szeret és én is. Sokszor mondani sem kell, mert megérezzük, hogy másik mit szeretne. Írd meg neki, hogy még tapasztalatlan vagy és segítsen felfedezni, hogy mi jó neked!

Hogy miért írásban beszélitek ezt meg, azt én sem értem.

2018. febr. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!