Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a vastagság vagy a hossz a lényegesebb?
1,Nem azért szakított.
Ezzel ne is sajnáltasd magad itt.
Vagy nem működött a kommunikáció, vagy nem illetetek össze szexuálisan, vagy nem figyeltél rá eléggé és ezért érzelmileg frusztrált volt, stb millió ok lehet, a péniszméret nem ok,kivéve ha 5 centi álva..
2,Egy átlagos nő hüvelyhossza 14-16 cm, afelett már fájdalmas a szex, jobban kell vigyázni, bizonyos pózok nem mennek
3,A 2-ből kiindulva a vastagság a lényeg..
#1 tényleg szeretné azt hinni, hogy a dolgok mindig így működnek, de látszik, hogy férfi vagy.
Nekem a hossz és a vastagság is fontos, a 17 centi hosszúnak számít, szóval biztos nem a farkad miatt szakított veled.
#1 Nem volt semmi gond a kommunikációval, nagyon odafigyeltem rá, az ágyban is ő volt az első, és csak arra tudok gondolni, hogy a hossz kellett neki.
A furcsa, hogy nagy csípőjű lányról van szó, de mégis eléggé szűk volt. Nagyon sokszor kellemetlennek érezte, és fájt neki, ezért nem értem, hogy miért váltott hosszabbra.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!