Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a szopás van olyan jó érzés, mint a szex?
Egeszen más a ketto....
A szopas: érezhetem a lány fogait , irányíthatom a fejet ha akarom durván vagy lassan néha fuldokol ha tövig nyomom, csurog a nyala, lehet szívni is, használhatja az ujjait a nyelvet stb...egyedzen más az orral szex.
A punci az olyan puha szaftos de ott mag van a G pont amit szinten szeretünk.
Ahogyan ok is szeretik ha jól kínáljuk őket durván vagy finoman.
Jó mindegyik és minden erintes , egyutlet más örömöt okoz nekünk. ::))
Én mindig arra törekedtem, hogy a partneremmel egyszerre érjünk a csúcsra, mert annál felemelőbb, élvezetesebb dolog a világon nincs. A pina lüktetése az én orgazmusommal összeadódva... Huh!
De vannak alkalmak, amikor csak egy vad vágtához van kedvem. Olyankor jobb a szopás.
Szerintem nincs.
Sokkal jobb érzés mikor a lány nyög alattam, szorít közben magához az átkulcsolt lábaival. Ahogy a szemembe néz, ahogy az ajkát harapja közben. Sokkal élvezetesebb. Persze nem vetem meg, ha jól lepippant a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!