Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell egy férfinak, hogy másodjára is tudjon szeretkezni?
Úgy értem, a kettő között mennyi időnek kell eltelnie? Azonnal? Pár perc? Fél óra vagy több?
A kérdés komoly, kérem hogy csak az írjon, aki segíteni akar nekem ebben.
Férfi, 44 éves vagyok.
Kapjál be valami bogyót! Komolyan...
Csak ne szokj rá.
Három öreg barát beszélget a kocsmában a katonaemlékekről:
-Emlékeztek, hogy telerakattuk az asztalt a falusi kocsmában sörrel, és addig maradtunk, amíg el nem fogyott?
-Hajaj, végighánytam az utat hazáig!
-És arra, amikor kimenőn a falu legjobb nőit végigqúrtuk?
-Hajjaj, alig bírtunk elfutni a krapekjaik elől!
-És azokra a borzalmas brómos teákra, amit azért adtak reggelire, hogy ne legyünk olyan kanosak?
-Érdekes, már kezd hatni!
Egyéntől függ. Azon belől kortól és szituációtól.
Ha nem vagy elégedett, javaslom a tadalafil citrát hatóanyagú szert. A 20 mg-os negyede is elég lesz, még másnap is.
Ne aggódj, nem olyan, mint a kábítószer, nem szoksz hozzá. Csak kitartóvá tesz, nem működik magától, a partnernek is segítenie kell.
Sokan azt hiszik, hogy ez valami szégyen. Nem az, egyébként pedig a feleséged véleménye a fontos.
Nekem 15-45 perc között változó, több mindentől is függhet.
32/F
Én mostanában azt csinálom hogy közvetlenül a csúcs előtt abbahagyom a farokverést, ráfeszítek PC izommal, ekkor kijön egy adag sperma, de a farkam áll tovább rendesen. Ezt még 3-szor el tudom játszani, mindig jön egy adag sperma
A végén pedig elverem rendesen a farkamat, ekkor élvezek a legnagyobbat
Pár perc... Nincs problémám ezzel-ha a partner valóban partner, és ő is tesz érte
"Szétdobom a lábam, gyere b@xxál meg" típusú nőknél azért ez nem mindig megy egyszerűen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!