Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő kell egy férfinak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Névtelenül nevű kérdése:

Mennyi idő kell egy férfinak, hogy másodjára is tudjon szeretkezni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, a kettő között mennyi időnek kell eltelnie? Azonnal? Pár perc? Fél óra vagy több?

A kérdés komoly, kérem hogy csak az írjon, aki segíteni akar nekem ebben.

Férfi, 44 éves vagyok.

2017. dec. 28. 07:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kapjál be valami bogyót! Komolyan...

Csak ne szokj rá.

2017. dec. 28. 11:00
 12/22 Judit58 ***** válasza:
Sok mindentől függ. de ha félsz tutira nem megy. a párommal 12 óra alatt 12x ez volt a maximum. Nagyon jó formában volt akkor. ha az első menet gyors volt akkor a másodikhoz kb fél óra kell. A férfiak libidója sem működik mindig egyformán.. egy okos nő ezt tudja
2017. dec. 28. 11:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem 5-10 perc is elég.
2017. dec. 28. 12:12
 14/22 anonim ***** válasza:

Három öreg barát beszélget a kocsmában a katonaemlékekről:

-Emlékeztek, hogy telerakattuk az asztalt a falusi kocsmában sörrel, és addig maradtunk, amíg el nem fogyott?

-Hajaj, végighánytam az utat hazáig!

-És arra, amikor kimenőn a falu legjobb nőit végigqúrtuk?

-Hajjaj, alig bírtunk elfutni a krapekjaik elől!

-És azokra a borzalmas brómos teákra, amit azért adtak reggelire, hogy ne legyünk olyan kanosak?

-Érdekes, már kezd hatni!

2017. dec. 28. 16:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Egyéntől függ. Azon belől kortól és szituációtól.

Ha nem vagy elégedett, javaslom a tadalafil citrát hatóanyagú szert. A 20 mg-os negyede is elég lesz, még másnap is.

Ne aggódj, nem olyan, mint a kábítószer, nem szoksz hozzá. Csak kitartóvá tesz, nem működik magától, a partnernek is segítenie kell.

Sokan azt hiszik, hogy ez valami szégyen. Nem az, egyébként pedig a feleséged véleménye a fontos.

2017. dec. 28. 16:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt már dolgom olyan pasival, aki minden alkalommal kétszer is elment, és maximum pár perc kellett hozzá, hogy újra felálljon neki. De szerintem ez ritka, a legtöbb embernek kell hozzá minimum fél-1 vagy több óra. És ahogy előttem írták, ez sok mindentől függ a genetikán kívül. :)
2017. dec. 28. 19:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem 15-45 perc között változó, több mindentől is függhet.

32/F

2017. dec. 28. 19:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznos mind.
2017. dec. 28. 21:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Én mostanában azt csinálom hogy közvetlenül a csúcs előtt abbahagyom a farokverést, ráfeszítek PC izommal, ekkor kijön egy adag sperma, de a farkam áll tovább rendesen. Ezt még 3-szor el tudom játszani, mindig jön egy adag sperma

A végén pedig elverem rendesen a farkamat, ekkor élvezek a legnagyobbat

2017. dec. 28. 23:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Pár perc... Nincs problémám ezzel-ha a partner valóban partner, és ő is tesz érte

"Szétdobom a lábam, gyere b@xxál meg" típusú nőknél azért ez nem mindig megy egyszerűen :D

2017. dec. 29. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!