Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizások utáni első szex? Hogyan? A többit lejjebb.
Nyilván a 2.-ik.
Azt én nem tudom, hogy épp csak visszafogja magát a pasi vagy csak ennyire képes...tehát én a helyedben zért próbálnék jól teljesíteni..
Az első szex alkalmával szerintem nem helyes dolog szétkufircolni egy lány nunáját.
Az első szex még az ismerkedésről szól. Kipuhatolod hogy jó a másiknak, mit szeret, stb. Egyáltalán nem biztos, hogy az adott hölgy szereti, ha “kivégzik”.
Eddigi kapcsolataimat visszanézve a randizásokat nem az első szex követte, hanem a “tapizós” randik. Amikor mindent szabadott csak AZT nem.
Én jobban szeretem fokozatosan adagolva. De én nő vagyok, fejlett szexuális kultúrával, nem húszéves kislány, akinek a döngetés a menő.
Nem szerencsés szerintem, ha egyből szénnérakod a nőt, mert akkor nem tudsz neki újat mutatni a következő alkalmakkor. Ráadásul a nők nagy része nem is kedveli a kőkemény du gást.
De ez annyira nő függő. Ha a te nőd a keményet szereti, amit nyilván az ismerkedési fázisban ki lehet puhatolni, akkor úgy csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!