Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként gáz az ilyen fétis?
Figyelt kérdés
Orrfétis, létezik. Ha meglátok egy szép orrú pasit, akkor mindig az jár a fejemben, hogy nyalogatnám, masztiznék vele, és hasonlók. Meg alapból a finnekre vagyok ráizgulva, a hosszú és hegyes orrok miatt. Azt már észre sem veszem, ha az összkép az arcát "torzítja". Mert igazából az egész arcát gyönyörűnek látom vele, hiába néz ki úgy, mint valami troll :D
Szerintetek ez beteges, vagy még oké? Mit szólnátok hozzá, ha a párotok az orrotokat imádná?
2017. dec. 27. 20:24
1/9 anonim válasza:
hát az én barátnőm az orromat leginkább a fenekében szereti tudni. de nem gáz, egyáltalán.
3/9 anonim válasza:
Ha rajta dörgölné, izgatná a nemi szerveit, akkor én is imádnám.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Helyes vagy!;)
2017. dec. 27. 20:40
7/9 anonim válasza:
Ha ez az orr mesélni tudna, hogy kényeztetett puncit...írj, Kicsim! ☺
8/9 anonim válasza:
Miért lenne "gáz" ? Nem szokványos, de azért nem akkora dolog.
9/9 anonim válasza:
Nekem is orrfétisem van. Mondjuk én a római típust preferálom. :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!