Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer és a lankadás?
Sziasztok, mostanság kicsit a barátnőm tovább igényli az aktust. Ezért néha én előbb megyek el mint ő.
kb 1-2 perc miután én elélveztem, és neki is sikerül.
Ilyenkor ugyan azzal a gumival szoktunk védekezni, ezt kb 3x csináltuk meg, beszoktam lankadni de csak épphogy de éppen az utolsó 20 mpre. Megszoktam mindig nézni a gumit hogy lyukas ez, átalaában úgy hogy belefúlyok és végighúzom az ujjram rajta és "kipréselném" ha lyukas. De sose az :D Hála az égnek.
Szóval az a kérdés, hogy így mennyire veszélyes a dolog? Hogy esetleg kifolyik a lenti részen? A lankadás végett? Mikor lehúzom a gumit úgy is szórós és nehezen jön le, és a cucc benne van. De a kérdés hogy biztonságos -e?
ELőre is ty!
Hàt ez igy azèrt nem egy èletbiztositàs bàrmikor kifolyhat ha csinàljátok ès ő nem menne el utàna nemsokkal.
inkàbb csinàld kezzel neki hidd el elfog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!