Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy létezik olyan lány aki nem szereti kapni az orált?
Lányként úgy gondolom, hogy a nők két esetben nem akarhatják a nyalást:
1. (gyakoribb szerintem) gátlásaik vannak a testüket illetően, különböző aggodalmak lépnek fel: "Mi van, ha kellemetlen szagú/ízű?" "Gáz lenne, ha pukiznék közben." "Mit csináljak miközben nyalnak?" és ehhez hasonló kérdések miatt szorong a lány, nem tudja élvezni, vagy meg sem engedi.
2. Béna a partner, és a lánynak nincs türelme erre, megmondani pedig szégyenli, instrukciókat adni szintén.
Hát kedves lányok, nos akkor :
elmúltem 50, nem voltam nős soha és elnyaltam októberben az 500,-adik puncit életemben, DE.... :
- Nem találkoztam olyannal, akinek ne lett volna természetes, ami történik
- Nem találkoztam olyannal, akinek nem lett volna fínom íze, elélvezéskor is, bár én mindíg hozzá tettem, hogy "őrült fínom ízed van", örültek is neki
- elélvezésukkor sok esetben spricceltek-pisiltek, kevesebbet-többet, ki-ki hogyan, de mindíg isteni íze volt
- a csúcs a 2,5 óráig egyfolytában volt, 9 orgazmussal, bár nem ez a fontos.
És azzal, hogy atom módon élvezkedik így az ember egy a baj csak, hogy magasra került a léc náluk (kényeztetés-orgazmus minősége) és ezt utólag állítólag nehéz megugrani.
Na mindegy, szóval a lényeg, hogy élvezetes orált kapni nem egyszerű, mert sajnos a pasik 80%-a önző és teljesítménycentrikus.
Hú de tudnám még folytatni :-)
Kedves #13-as gratulálok, igazán szép teljesítmény - talán még igaz is...
De a #12-es hozzászólóval kell egyetértenem.
Nálunk az orál egyoldalú, én nem szeretem kapni, csak adni, de azt legalább mindketten élvezzük.
Bevallom, közrejátszik az önbizalomhiány is, szagok, íz, puki stb (pedig nem dohányzom, nem iszom sem kávét, sem alkoholt csak ritkán mértékkel és droghasználat teljesen kizárva - de az íz és illat a nőknél sem mindig egyforma hiszen sokmindentől függhet: étkezési szokások, hormonok, stb. biztosan sokan hallottatok már az eper és pezsgő illatosító/ízesítő "hatásairól") Egyszer régebben, amikor valami csoda folytán mégis engedtem férjemnek, meg is jegyezte, hogy most valahogy isteni ízem van - pedig nem gyakran dícsér semmit és senkit, tehát elhihettem volna - de én hülye az jutott eszembe, hogy akkor biztosan volt már erre ellenpélda is és én nem tudhatom, hogy mikor milyen...
Ennek ellenére(!!!) leginkább a párom hozzá nem értése és az együttlétek során fellépő orgazmushiány miatt nem engedem hogy így kényeztessen. Ciki, vagy nem, egyszerűen kellemetlenné válik és egy idő után elmegy a kedvem az egésztől. Nem görcsölök rá semmire, ha már csinálja, ellazulok, de a technikával lehet a gond.
Igen, tudom, hogy meg kellene tanítanom neki, rá kellene vezessem, hogy nekem hogyan jó, de egyrészt én sem tudom, mert annyira nem volt még kellemes csinálhatott bármit, másrészt az önbizalomhiány miatt is könnyebb egyszerűen kiiktatni ezt is az életemből. És az az érzésem, hogy annyira külömbözőek vagyunk ilyen téren, hogy fölösleges lenne próbálkozni a rávezetéssel, mert úgysem tudna rám hangolódni, nagyon mások az elképzeléseink, a szokásaink, a habitusunk.
Szóval kedves Kérdező, nem tudhatjuk, hogy a Te párod miért nem engedi/szereti az orális kényeztetést, de a saját tapasztalatainkal, meglátásunkkal rávilágíthatunk a lehetséges magyarázatokra - ezek ismeretében próbálj esetleg rákérdezni, hátha könnyebben megoldódik a problémátok. Hacsak nincsenek nálatok is kommunikációs gondok.
#14-es vagyok
Most látom, hogy volt barátnőről van szó.
Bocs...
A fentiekben sok igazság van, meg azt a további okot tenném hozza, hogy vannak nők akik szamara a vaginalis orgazmus oly mértékben übereli a csikloi orgazmust, hogy egyszerűen idopocseklasnak érzik, ha az ember a csiklojukkal pepecsel.
Különösen igy van ez akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!