Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kapott valami szexuális segédeszközt karácsonyra? és mit?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 08:23
1/11 anonim válasza:
Szerencsére nem
Szerintem hozzávágtam volna
Karácsonyra közönséges ilyet adni
Max egy szexi hálóing fehérnemű belefér.
De vibrátor dildo análgolyó gésagolyö és társai már nem
23N
2/11 anonim válasza:
Ja ja
Visszakaptam a 4 honapja kolcson adott dildom :-D
5/11 anonim válasza:
Puha ágynemű szexuális segédeszköznek számít? Rágondolok, hogy mit fogunk benne csinálni...
6/11 anonim válasza:
Egy horse dilo-t vettem a kicsimnek.
7/11 anonim válasza:
Munkahelyi Karácsonyi buli, az egyik fiú azt a lány barátját húzta, akivel már gyerekkoruk óta ismerik egymást. Hát... a lány meglepődött az ajándékán. :D Igazából nem, mert a srác már régóta mondogatta, hogy mit vesz neki Karácsonyra, csak senki nem gondolta volna, hogy tényleg megveszi. :D
8/11 anonim válasza:
#7-es! Elárulod, mi volt az ajándék?
10/11 anonim válasza:
Egy kétvégű vibrátort ,de sajna megjött úgy hogy csak jövőre próbàljuk ki!!😢
Már alig várom hogy kipróbálhassuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!