Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inzulinos cukorbeteg nel hogyan lehetne elerni a merevseget a sze* ugyben?
Figyelt kérdés
en 42 ferjem 37 eves, ferjem sulyos inzulinos cukorbeteg tobb eve mar. ferjem nagyon szerene szex*t de nincs merevsege amit sem potencia novelo gyogyszerekkel sem injekcioval nem tud elerni, vettunk egy 72 ezer Ft-os potencia novelo pumpat az is hatastalan. ferjemet szeretem o is engem. felall neki de nincs merevsege ezert nem megy a sze* nalunk. Milyen tanacsokat javaslatokat tudnatok adni a fenti ugyben?2017. dec. 24. 19:37
1/5 anonim válasza:
Okosabbak itt a szakorvosoknál biztosan nem lesznek.
Behatolás nélkül is lehet szexelni amúgy. Nyilván nem az igazi de szegény ember vízzel főz.
3/5 anonim válasza:
Ha már azt sem mered leírni, hogy szex akkor hogyan szeretnél szeretkezni a férjeddel???
4/5 anonim válasza:
-endokronológus
-dietetikus (->160g diéta egy eleten at)
-gyógyszer
-sport
-lelki pillér
A gyógyszeren kívül én is ezeket csinálom. Hajrá!
5/5 A kérdező kommentje:
A műtét fájdalmas és rengeteg anyagiakat jelentene.A szeretkezést ahogy férjem betegsége előtt folytattunk rendes élvezetes jóleső megoldással. Nem szeretem a szex szót. Férjem naponta sporttól edzésben van nyáron fut kocog focizik és sokat szoba kerékpározik.Ezek mellet nem nagyon kell neki diétáznia, de édes zsíros ételeket egyáltalán nem fogyaszt. Azt nem értem hogy megfelelő alkalmas pénisz hiányában hogy lehetne szexelni? Mert az meg nem szex amire gondol az első választ adó. Férjemet szeretem megcsalni nem fogom, elhagyni a bajban nem fogom.
2017. dec. 25. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!