Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerettek hosszan csókolózni a párotokkal?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 08:42
1/9 anonim válasza:
Én barátommal egyszer másfél órán át csókolóztam miközben búcsúzkodtunk
24l
2/9 A kérdező kommentje:
Az igen. Nem voltatok teljesen készen, hogy szinte már egymásnak estek ?
2017. dec. 24. 09:24
3/9 anonim válasza:
De igen, nagyon kívántuk egymást de nem lehetett
5/9 anonim válasza:
Még amikor elkezdtünk járni, akkor volt olyan, hogy konkrétan órákig csókolóztunk. :D Elzsibbadt még a szám is. (mindezt pesze olyan helyen ahol nem zavarunk vele másokat)
6/9 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de minthogy a lányok többsége fiúkkal csókolózik, feljogosítva érzem magam.
Igen, szeretnek hosszan csókolózni, és mi, fiúk is. A szex előtt, alatt, után, és néha helyett is.
Remélem, nem lepett meg?
7/9 anonim válasza:
nem. néhány lány röviden szeret csókolózni és nem a párjával. ez szinte minden lánnyal megtörténik. őket nevezik ribinek. ;)
8/9 anonim válasza:
#7 - Ne legyél tuskó.
Kérdező - szeretek csókolózni, de nem túl hosszan. Olyan pasival szeretek csókolózni, akinek nem az jelenti a jó csókot, hogy ledugja a nyelvét a gyomorszájamig,
9/9 anonim válasza:
Kedves #8, egyetértek. A nyelves csók lényege szerintem az, hogy egymás nyelvét érintsük, símogassuk. Egyébként a szeretkezés előszobája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!