Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ha egy lány egy ilyen képet tesz ki magáról profilképnek, szerintetek közönséges vagy nincs vele gond? (lent link a képről)
Rólam lenne szó:D már 5 éves a képem és most végre sikerült magamról egy számomra is elfogadható képet csinálni :D
A bibi csak az, hogy nem tudom, hogy topban vagyok így azért valamennyire látszik a mellkasom és egy kicsi a dekoltázsomból.
Barátom nincs és érdekelne, hogy a fiúk számára ez taszító, közönséges vagy nem gondolnak ilyet és azt mondják nincs vele baj. Vagy azt hiszik könnyen kapható és akkor azért nem is ismerkednének vagy csak azért ismerkednének. :D
Illetve a lányok véleménye is érdekelne, hogy ti hogy vélekedtek erről? Titeket zavar?
Linkelek egy képet, természetesen nem magamról, de a képen ugyanennyi látszik a dekoltázsomból és test alkatra hasonló vagyok.
Szépen begöndörítettem a hajam és mosolygok rajta természetesen.
Ezzel szerintem nincs gond.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!