Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem egyformán kemény szexek alkalmaval a párom farka?
Figyelt kérdés
Van hogy kicsit lankadni kezd. Van mikor ilyen nincs. Akkor nem kíván engem?2017. dec. 22. 18:43
1/4 anonim válasza:
Lehet fáradt, beteg.
Lehet máshol van agyilag.
Stb.
2/4 anonim válasza:
Ez előfordul,Te sem vagy egyformán nedves.
3/4 anonim válasza:
Nincs olyan ember akinek mindig egyformán merev. Ez függ a kipihentségtől, lelki állapottól vagy attól, hogy milyen gyorsan regenerálódik két menet között. Nekem például ha éjszaka lenyomok több menetet akkor másnap reggel tuti nem lesz annyira kemény mint előző nap az első menetnél.
4/4 anonim válasza:
Más nőnél kemény vagyok,erre mit lépsz.Tudom szemét vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!