Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem csúnya a puncim, kipattog ha borotválom (inkább akkor pattog ki amikor nő vissza) mit csináljak?
nem szeretem alapjában sem a testem, és a puncimat meg még csúnának is gondolom. A szőrtelenítéssel kapcsolatban, nem gyantáztatok, mert szégyenlős vagyok:(
Kb ezért is vagyok szűz
A kérdésem igazából annyi lenne, hogy mit csináljak, hogy ne pattogjon ki a puncim? És attól még, hogy csúnya, lefeküdhetek valakivel? Fiúk nektek mi a véleményetek?
L
1; minőségi borotva hab
2; minőségi penge (legalább 3pengés)
3; after shave balzsam
Szerintem a probléma az, hogy nem kell borotválni, mégis megteszed.
Mi van, ha szőr van rajta ? Leharapja a nyelvem?
Na mindegy...
Ha a te oldaladról nézem, aki nagyon szeretnél megfelelni a trendeknek, akkor 2 lehetőséged van.
Az egyik, hogy géppel vágod, mint én a szakállam, és akkor soha sem teljesen szőrtelen, de nem is dús bokor.
A másik, hogy márkás drága borotvával csinálod.
Nőknél nem tudom milyen az, de gondolom valami gilette, vagy ilyesmi.
Nekem pl a blue 3 jött be. Már amikor úgy tartja kedvem, hogy most popsi simára kellene borotválkozni. Az nem okoz irritációt.
De azért géppel mégis kényelmeseb, és 0 esélye van kipattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!