Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan kaphattam el, vagy mi lehet ez?
Életemben egyetlen egyszer végre orálisan kielégített egy lány egy buliban, de szex még nem volt, ha úgy vesszük még mindig szűz vagyok 25 éves létemre...
Ez kb. 1 hónapja történt. A 28. napon (az eset után) megjelent 2db apró piros kiütés a péniszemen, a makkomon... A 29. napon elterjedt, sok apró ilyen piros pötty keletkezett.
Nem víszketett, s nem is fájt.
Ezek amúgy gomba tünetei eddig... Na de ilyen későn?
Viszont mára eltűntek ezek a kiütések, viszont most a makkom vörös lett, fáj és viszket is. Illetve a fitymám enyhén megdagadt, lehet a makk is, nem tudom. A lényeg, hogy nehéz hátrahúzni (de lehet), olyankor rendkívül fáj.
De nyugalmi állapotban is egyértelműen látszik, hogy a fityma meg van duzzadva.
Én hülye még napközben (akkor még nem volt olyan rossz) egyszer maszturbáltam is és azóta valamivel rosszabb, mondjuk sikerült is enyhe sérüléseket okoznom a fitymám belső részén.
Tudom, hogy leginkább orvoshoz kéne mennem, csak az a baj hogy nem hivatalósab 12 óráztatnak és ha még egyszer hiányzok, akkor nem vesznek fel, de ezt sajnos sehogy sem engedhetem meg. Szóval következő szerdáig nem tudok orvoshoz menni.
Az érdekelne főleg, hogy mitől lehet?
Tényleg attól az egy oráltól?
És egy hónap után?
Egyes barátaim napi-heti szinten felszednek lányokat és még nem kaptak el semmit. Pedig van amelyik még lakásos prostikhoz is jár...
Igazságtalan. :/
fogd fel igy... egesszseged vagy a munka? mas munkat nem tudnal keresni ha ugy alakul? vagy miert nem mondod meg frankon mi a bajod? voltal 1 novel es most vami nagyon nem stimmel a ferfi nemiszerveden ezert szeretnel 1 2 fizetetlen szabadnapot kerni...
en 100% leszarnam akarmilyen anyagi helyzetbe lennek, ugy lennek vele majd talalok masikat... farkat v egeszseget nem lehet talalni...
Ja, de tudod nekem 25 évesen ennyi jött össze a nők terén, pedig kitartóan próbálkoztam. De kb. már egy éve lemondtam a szexualitásról és a családról, úgyhogy akármilyen következménye is lehet, ha nem halok bele hát én nem halok bele.
Viszont a pénz kell mert van akiről gondoskodnom kell.
Másrészt meg azért reménykedek benne, hogy nem valami súlyos és majd elmúlik, most csak nem lehetek ennyire szerencsétlen. Mennyi erre mégis az esély, hogy valami komoly?
Egyetlen egyszer volt szexuális viszonyomegész életemben, az is kb. 8 percig tartott.
Ha én valami súlyosat elkaptam, akkor statisztikailag minden 5-6. embernek lenne csak szabad egészségesnek lennie.
Gombás fertőzést nem oráltól kaphatsz, hanem aktustól. De simán lehet, hogy lappangott benned és most jött ki. És az sem kizárt, hogy te magad szedted össze egy nyilvános retyóban. Én kizártnak tartom, hogy attól a pipától betegedtél volna meg!
33F
Viszont ez is egy érdekes dolog mert SOHA nem használok nyílvános wc-t, a 27. napon viszont ez mégis megtörtént, moziba voltam és utána nem bírtam tartani.
De csak állva használtam és kezet is mostam. És tényleg így nem tudom elképzelni, hogy honnan kaphattam el.
Hónapok óta uszodában sem voltam meg semmi.
A chlamydia fő tünetei, mint gyakoribb vizelési inger vagy gyulladt hugyvezeték (nekem csak kívül a makk az), fájdalmas vizelés és váladékozás... Nálam egyik sem jelentkezett.
Szóval nem hiszem, hogy az.
Egyébként mára a gyulladás is kezd elmúlni.
Ha teljesen elmúlik minden, azért szerdán még érdemes elmennem orvoshoz?
"nem hivatalosan 12 óráztatnak"
gondolom nem is vagy bejelentve. irány a munkaügyi bíróság, aztán pedig az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!