Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire zavaró ha a nőnek, akivel szexeltek, nem teljesen sima a puncija, vagy a lába? Mármint nem borostás még, csak kicsit szúr.
Én ápolom a nemi szervemet. Mármint gyantázom,de van amikor csak borotvát használok. És bárhogy is csinálom 3-4 napon belül PICIT,de már elkezd borostásodni.
De ezt még NEM TUDOM leszedni,leborotválni. Vagyis de. Elmondom mi az eredménye. SEBES LESZ. Ilyenkor többször kisebb sebek,"vágásokat"szerzek. Mert tulajdonképpen SZŐRT azt nem tud még leszeedni a borotva. Aztán durván 15-20nap múlva lehet venni a borotvát,gyantát és megint csupasz. De hozzáteszem 15-20nap múlva is csak annyira van,hogy picike. Mégsem a bőrömet borotválom hanem a mikro méretű (de már nem borosta) szőrt.
Szóval igen. A nök kínlódjanak ezzel,legyen mindenhol csupasz meg bla bla. Semmi baj nincs ezzel nekem,mert nekem így jobb. de amikor valaki..és az illető ráadásul FÉRFI. Elkezd erről nagy előadást tartani és leszólja a csajt,ha nem selymes 50-60napig a punci az menjen a...!
Ezen az alapon. Ezek a nagyszájú férfiak is elkezdhetik az intim területet szörteleníteni. Ámen!
L
"Zavaró. A szőrt is jobban szeretem, mint a borostát (hiába mondod, hogy az nem az, ha szúr akkor azt a borosta teszi, vagy éppen a kaktuszt csinálom a sötétben)"
Kíváncsi lennék a te arcodról borotvával hogy borotválod le a szőrt baba popsi simaságúra!
Pl. ma is leborotváltam(!!) ergó nem lehet borosta, és mégis szúr picit, pedig alaposan csinálom. Úgy látszik nem vagyok ezzel egyedül.
Gyantázni, epilálni lábon oké....de puncin? Áu
A fenti jelenség még egy barátnőmnél sem jött elő, boldog voltam, hogy örömet tudtam nekik szerezni és fordítva.
40f
Ez maximum a gyerekeknél merülhet fel problémaként - bár kérdésként is. :) Felnőtt, érett kapcsolatban ilyesmivel már senki nem foglalkozik.
A szex a felnőtt emberek játéka, tessék így hozzá állni, akkor is ha még fiatal vagy. :)
Az, hogy szúr, borostás, szőrös stb semmit nem számít, ha az érzelmek a helyükön vannak és örömet akartok szerezni a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!