Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csjok ti lefeküdnétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csjok ti lefeküdnétek a főnökötökkel egy magasabb pozícióért vagy egy új bundáért?

Figyelt kérdés

2017. dec. 20. 09:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%

Az a szitu, hogy egy piszok jó pasi a főnököm. Egy kávéra meghívhatna, mielőtt...

De ha felvetné, hogy előléptetésért kéne szexelni, akkor lehet, hogy reflexből rúgom szét a szaporító szerveit.

Pedig nagy kár lenne érte, gyönyörű gyerekeink lennének. :(

2017. dec. 20. 14:37
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejönne a főnököm és mindketten egyedülállóak lennénk, akkor persze, simán szexelnék vele. De nem bundáért meg előléptetésért bakker :D Akkor prostinak mennék, nem tanulnék X évig fősulin/egyetemen
2017. dec. 20. 17:18
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Remélem csak viccelsz,egy szar@s bundáért ami jövőre kimegy a divatból:-)))
2017. dec. 21. 00:33
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

És ha fordítva indul, először megdug párszor és utána kapod a bundát :-)

Akkor mi lesz ?

Elkülditek a francbaa bundájával együtt ?

Neeem, elviszed haza, és max eladod :-)

2017. dec. 21. 05:29
 25/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem, én semmilyen ajánlatért sem.
2017. dec. 21. 11:54
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De ha elkerulnek onnan es ismerkedne velem, na abban mar benne volnék. :D egyebkent akarmennyire is bejon nekem szerencsétlen ember (nem o az elso ilyen bossom), sose lennek ra kepes ilyesmikert, szo nelkul lepnek ki a cegtol ha erre kerne. Igazabol gatolna sok minden: arra neveltek, hogy erjek el mindent a sajat erommel, ne alazkodjak meg, onerobol amit elertem, arra legyek buszke. Gatlo tényező volna a fizikai vonzalom ellenére is, hogy családja van. Felesege es kisgyereke, akiket o szeret es ok is szeretik ot. Nem tudnam megtenni. Ha ez mind nem volna neki, es nem volna a fonokom, akkor rendes kapcsolat (tehat nem szexkapcsolat!) Szoba johete... de igy nem.
2017. dec. 22. 12:30
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
igazsag szerint a semmiert is lefekudnek a fonokommel... egyszeruen vonz a hatalom
2017. dec. 24. 13:24
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak ilyesmiért nem, de ha tetszene nekem és úgy ajánlana fizetés emelést, akkor simán.
2017. dec. 26. 12:34
 29/32 anonim ***** válasza:
50%
igen 36N
2017. dec. 27. 05:24
 30/32 anonim ***** válasza:
83%

Fordítsunk e kérdésen, kérdező! Te megtennéd?

Nekem volt női főnököm, akivel megtörtént a dolog. Nem előléptetésért, hanem a túlélésért. Később, amikor beosztottam lett, megismételtük, csak hogy tudja, milyen szar. :-))

2018. jan. 1. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!